A közeljövőben, az emberiség szembe kell néznie a legnagyobb veszélyt, amit emlékszik - betörő náci hordák, újjászületett a mélyben a világegyetem! 

A negyedik hajó hadserege titokban épült a Hold egy rejtett bázisán, amely a Földön landolt, hogy rettegést és pusztítást okozzon. 

Az invázió azonban ellenállásba ütközött, és néhány bátor tér pilóták szolgálatra jelentkezik, hogy megőrizze a Földanya a fenyegető új őrült mód. 

A játék során kerül sor a fő konfliktus a film Iron Sky: Invasion, ahol ültetett a pilótafülkében ultramodern űrhajó, hogy tesztelje a készségek a közelgő Blitzkrieg a csillagok magasságát. 

A fő feladata természetesen megvédeni a Földet és az égi létesítményeit az ellenséges támadásoktól. 

Lő annyi náci hajó, összegyűjti és pontosan kezelje az erőforrásokat, és túlélni, amíg a végső összecsapás, ahol a végső rejtett fegyver Negyedik Birodalom váró naiv vitéz hősök, akik mertek, hogy építsenek egy negyedik birodalom. 

Egyedülálló innovatív játékmenet. Helyes csaták és szimuláció valós idejű stratégiai elemekkel. 

Egy lélegzetelállító, háromdimenziós univerzum, amely a film GRACE 2 motorjához igazodik. 

Avantgárd játékszerkezet - nincs megosztott küldetés. 

Iron Sky: Az invázió hatalmas nyílt világ. 

Föld és a műholdak mentése az ellenséges támadások legyőzésénél. 

Az univerzum térképe valós időben. Innovatív energiagazdálkodás - a hajó részei, például a hajtóművek, a fegyverek és a pajzsok között szükség szerint képesek energiaátvitelre. 

Innovatív erőforrás-gazdálkodás - Gyűjtsd össze az elpusztult hajó alkatrészeit, és szerezd meg a szükséges erőforrásokat a saját hajóid frissítéséhez. 

Az összeg a fegyverek - lézerek, rakéták és még a taktikai nukleáris fegyverek csak egy kis példa a fegyvertár, amely Önre vár. 

A továbbfejlesztett harci technika lehetővé teszi a műholdak és a drónok használatát a támadó és a védekező számára. 

Több típusú hajó - csatahajók, nehéz bombázók és tűzoltók.