Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Agrou

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1305420

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Az Agrou egy többszereplős stratégiai játék, ahol mindenkinek bíznia kell a megérzéseiben, tisztában kell lennie a többiekkel és okosan kell cselekednie a győzelem érdekében.

    Minden játékban egy csoport falusiak összegyűlnek a tűz körül, és szembesülnek egy problémával: a vérfarkasok elrejtőznek és ártatlanokat esznek meg a játékosok között! Minden nap összejönnek, és meg kell vitatkozniuk, hogy kit gondolnak bűnösnek. A játékost másnap este feláldozzák. Amikor lemegy a nap, a vérfarkasok döntenek a következő áldozatról. A falusiak közül néhány játékosnak sajátos szerepe és képessége van: a látnok, a tolvaj, a vadász... Nagyon nagy szükség van a segítségre, amelyet bölcsen és stratégiailag kell felhasználni!

    Ha az összes vérfarkas kiesik, a falubeliek nyerik a játékot. Ezzel szemben a vérfarkasok győznek, és a falu szétszakad.

    Főbb funkciók:


    • Többjátékos : játssz online, 4-től 12 játékosig. Játszhat barátaival, vagy csatlakozhat más játékosokhoz.
    • Írásbeli és vokális chat : a kommunikáció elengedhetetlen az Agrou-ban, hiszen a gyanúsított játékosokat kell hibáztatnod, vagy védekezned kell a vádjuk ellen!
    • Sok játszható karakter : különleges szerepek és képességek állnak rendelkezésre az Agrou-ban, és néhány teljesen új, és még soha nem látott más játékban! Minden játék más, és ennek megfelelően kell játszani. A falusiak és a vérfarkasok sok felfedeznivalót és élvezetet kínálnak Önnek!
    • Különféle térképek : falu, erdő, barlang... Minden térképnek megvan a maga hangulata, és feldobja játékait! Még azt is mondjuk, hogy a halott játékosok csak azért vándorolnak, hogy lássák az élők vitáját...!
    • Testreszabás : tedd személyre karakteredet tetőtől talpig, hogy megkülönböztetd magad a többi játékostól!
    • Haladás és statisztikák : tapasztalati pontokat és jutalmakat kapsz minden megnyert játék után. Minden szinten új címeket vagy kozmetikai elemeket kapsz, amelyekkel személyre szabhatod saját karaktered, és büszkén mutathatod meg rangodat!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Stratégia Könnyed
    Megjelenés dátuma: 2020-07-25
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Agrou termékhez

    Hasonló termékek