Alekhine's Gun

Cikkszám: 406720
Garancia: 1 hónap
Bruttó ár:
Steam
Kosárba - Digitális kód

Leírás

A hidegháború tetőpontjának idején járunk, melyet a globális bizonytalanság és a zavargások jellemeznek. 

A játékos Alekhine ügynököt, a magasan képzett orosz bérgyilkost irányítja, aki belső, morális iránytűje által vezérelve egy olyan fedett küldetésbe kezd, amelyet az általa szolgált ország soha nem hagyott jóvá.

Az amerikai CIA ügynökei melletti munka során feladatod világos - ellenben azzal, hogyan teljesítheted azt - miközben a nukleáris patthelyzetből eredő feszültség percről percre nő. 

Az ellenségek és a szövetségesek közötti határ elmosódik, az igazság pedig a ködbe vész, ahogy a saját személyazonosságod is. 

Egy olyan világban, ahol egy rossz mozdulat az életedbe kerülhet, egy irányváltásnak ára van.

Jellemzől:

  • JÁRJ BE 11 NYITOTT PÁLYÁT: Teljesíts non-lineáris küldetéseket, nyílt környezetben, 11 érdekes - többek között európai, amerikai és kubai - helyszíneken. Fedezz fel többféle útvonalat, rejtett szobákat, és számos módszert, amelyek segítenek küldetésed végrehajtásában. Mozogj szabadon környezetedben. Győzd le az akadályokat az általad választott sorrendben.
  • KÜLDETÉSEID A TE KEZEDBEN VANNAK: Teljesítsd a küldetések egyes szakaszait saját stratégiád és játékstílusod szerint. Kísérletezz a különféle taktikákkal: használj mérgeket, rendezz meg baleseteket, vagy szándékosan riaszd az őröket.
  • A LOPAKODÁS MAXIMUMA: A figyelemelterelés, a zártörés, az ellenség öltözetébe bújva történő álcázás és a létfontosságú dokumentumok visszaszerzése mind-mind szükséges az új információk megszerzéséhez. Használj különleges fegyvereket, hogy kiiktasd ellenségeidet. Szerezz további fegyvereket minden egyes szint teljesítése után, attól függően, hogy sikerült-e a figyelem felkeltése nélkül teljesíteni a küldetéseket.
  • TAPASZTALD MEG A HIDEGHÁBORÚ KÉMEINEK ÉLETÉT: Az Alekhine's Gun az ellenségeskedések és feszültségek tetőpontjának idején játszódik. A történet a hidegháború elején, közvetlenül a második világháborút követően kezdődik, és egészen az 1960-as évek elejének kubai rakétaválságáig tart. Légy filmszerű átvezető jelenetek tanúja, amelyek további rétegekkel bővítik az intrikát, valamint információt nyújtanak a történet megfejtéséhez, miközben történelmi perpektívát nyújtanak az adott korra.

Paraméterek*

Műfaj: Akció, Kaland
Megjelenés dátuma: 2016-03-11
Típus: Játék
Kiadó: KISS ltd
Kiszerelés: Digitális
Platform: Steam
*A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Értékelések (0)

Még nem érkezett értékelés

Hasonló termékek

Megtekintett termékek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj a legújabb termékekről és kedvezményekről!