Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Arttista

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1578190

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Mi az az Arttista, és hogyan segíthet Önnek

    Az Arttista egy rajzalkalmazás, amely innovatív módon keveri a vektoros rajzot és az illusztrációt, mindent életben és szervesen tartva. Az olyan művészi rajzokra összpontosítva, mint az élő formák, tájak, rajzfilmek és festmények, különböző eszközöket és technikákat kínál, amelyek különböző eredményeket hozhatnak. Ezek az eszközök és mindezen különbségek arra késztetnek, hogy szabadon rajzolj és festesz, mintha papírra vagy vászonra rajzolnál, anélkül, hogy elveszítenéd a mögötte lévő vektorinformációkat, mert az Arttistában a festészet mögött minden vektor marad, de organikus vizuális aspektussal. A jelenlegi verzióban már sok lehetőséget látunk, miközben nagyon összetett művészeteket tudunk megrajzolni illusztrációs és festészeti szempontból. Ez az, ami igazán fontos az Arttistában… hogy a vektoros rajzot olyan élővé és organikussá tegye, mint bármely más illusztráció vagy kézzel készített festmény.

    Könnyen kezelhető

    Tényleg nagyon könnyen használható. Körülbelül 20 perc alatt megismerheti az Arttista összes funkcióját és azok használatát. A többi a kreativitásodon múlik.

    Rajzolj úgy, mintha illusztrálnál, és szerkessz, mintha minden vektor lenne

    Az Arttista egy vektoros rajzszoftver erőteljes és gyors rendereléssel, amely megpróbál a lehető legtöbbet illusztrációs vagy festményi szempontból megjeleníteni. Ez gyönyörű eredményeket ad, miközben minden apróság bármikor szerkeszthető marad.

    Ecsetek

    Létrehozhatja saját ecseteit, és meghatározhatja, hogyan működjön a dinamika. Ezenkívül ugyanazt az ecsetet különböző textúrákkal lehet használni, ami ismét a lehetőségek egy újabb univerzumát adja. És minden vektor marad a színfalak mögött. Festhet szabadon vagy csak a kiválasztott objektumok belsejébe. Ha egy tárgy belsejébe fest, ezek az ecsetek részei lesznek, majd egyszerűen kijelölheti a teljes objektumokat, beleértve az ecseteket, vagy csak az ecsetet. Létrehozhatja saját ecseteit textúrák hozzáadásával, a forgatás, a méret és az alfa dinamika beállításával. Ezen kívül az aktuális ecsetet elmentheti az Ecsetkönyvtárba, és bármikor felhasználhatja bármely más rajzban/projektben.

    Tollak

    Van egy pont kattintó toll és egy szabadkezes toll. Mindkettő támogatja a dinamikát, például az ecseteket, és az aktuális tollat a tollkönyvtárba is mentheti. Bár általában tollat használnak az előtérben, a tollal is használhatunk textúrát, amely lehetővé teszi, hogy szükség esetén tökéletlenebb képet adjon.

    Dinamika

    Az Arttista programban ugyanabban a vonalban lehetnek különböző méretű, eltérő színű és átlátszóságú pontok. Nem kell egy objektumot több részből szétválasztani csak azért, hogy „kézzel rajzolt képletet” adjon. Kijelölheti bármely objektum vonalának tetszőleges pontját, más objektumpontokkal, majd az összeset együtt szerkesztheti. Az Arttista nagyon rugalmas dinamikával rendelkezik, és minden eszközben ezt alkalmazzák.

    Radír

    Az Arttista radírja nagyon erős, mert valóban úgy viselkedik, mint egy igazi radír, ami nagyon lenyűgöző korrekciót ad a rajzokon. A Radír egy fordított ecset, dinamikája és textúrája is van. Ez nem olyan, mint a radírok más vektoros rajzoló szoftverekben, mert az Arttista a radírokat is szerves komponensként kezeli. Bár az Arttista egy vektoros rajzoló szoftver, a radír renderelés eredménye a raszteres szoftverekhez hasonlóan történik. Szóval, ezért készíthet elképesztő befejezéseket az Arttista Eraser segítségével.

    Élénkség

    Az Arttista megnőtt, és most egy nagyszerű animációs rendszerrel rendelkezik. Eszközöket biztosít, amelyek segítenek a keretek tartalmának vezérlésében az animációs képkockákkal szemben, valamint olyan eszközöket, amelyek segítenek kezelni a pontok/csúcsok kiválasztását, és a pózok létrehozásának egyszerű folyamatává válnak. Ezenkívül segít másolni, mozgatni és visszamásolni, animálni az összes vagy csak néhány kiválasztott objektumot egy kiválasztott időpontban az idővonalon.

    Alakzatok könyvtára

    Az Arttista alakzatkönyvtárral rendelkezik, amely előre meghatározott szokásos alakzatokat tartalmaz, például téglalapokat, háromszögeket és köröket. De mindezek mellett bármilyen rajzát/projektjét exportálhatja ebbe az alakzatkönyvtárba, majd bármikor újra felhasználhatja más rajzokban. Ez az alakzatkönyvtár támogatja az animációt is, ami azt jelenti, hogy a mozgásban lévő szem ebbe a könyvtárba exportálva, majd az aktuális rajzba importálva az összes animációs kerettel együtt érkezik az aktuális rajzhoz.

    Fejlődés

    Az Arttista folyamatos fejlesztés alatt áll. Hosszú út áll még előtte, és ez nagyon pozitív, mert mindez csak a kezdet. Képzeld el, mi lesz lehetséges. És Ön, mint felhasználó, részt vehet ötletekkel és javaslatokkal. Egy nagyon lenyűgöző rajzszoftvert építhetünk együtt. a visszajelzéseket nem csak szívesen fogadjuk, hanem a legtöbbször valóban meg is valósítják őket.

    Támogatott képfájlok importálása

    • JPEG
    • PNG

    Támogatott képfájlok exportálása

    • PNG

    Támogatott animációs fájlok exportálása

    • PNG SZEKVENCIA

    Az exportálandó tartalom támogatott kiválasztása

    • Minden tárgy a jelenetben
    • Csak a kiválasztott objektumok a jelenetben

    Támogatott import vektorfájlok

    • ART (Arttista vektoros fájlok)
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Tervezés és illusztrálás
    Megjelenés dátuma: 2021-04-02
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Arttista termékhez

    Hasonló termékek