Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Arttista

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1578190

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 4 165 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +350 Ft
  • Elérhető: Utolsó darab ezen az áron
  Megosztás

  Top termékek

  Mi az az Arttista, és hogyan segíthet Önnek

  Az Arttista egy rajzalkalmazás, amely innovatív módon keveri a vektoros rajzot és az illusztrációt, mindent életben és szervesen tartva. Az olyan művészi rajzokra összpontosítva, mint az élő formák, tájak, rajzfilmek és festmények, különböző eszközöket és technikákat kínál, amelyek különböző eredményeket hozhatnak. Ezek az eszközök és mindezen különbségek arra késztetnek, hogy szabadon rajzolj és festesz, mintha papírra vagy vászonra rajzolnál, anélkül, hogy elveszítenéd a mögötte lévő vektorinformációkat, mert az Arttistában a festészet mögött minden vektor marad, de organikus vizuális aspektussal. A jelenlegi verzióban már sok lehetőséget látunk, miközben nagyon összetett művészeteket tudunk megrajzolni illusztrációs és festészeti szempontból. Ez az, ami igazán fontos az Arttistában… hogy a vektoros rajzot olyan élővé és organikussá tegye, mint bármely más illusztráció vagy kézzel készített festmény.

  Könnyen kezelhető

  Tényleg nagyon könnyen használható. Körülbelül 20 perc alatt megismerheti az Arttista összes funkcióját és azok használatát. A többi a kreativitásodon múlik.

  Rajzolj úgy, mintha illusztrálnál, és szerkessz, mintha minden vektor lenne

  Az Arttista egy vektoros rajzszoftver erőteljes és gyors rendereléssel, amely megpróbál a lehető legtöbbet illusztrációs vagy festményi szempontból megjeleníteni. Ez gyönyörű eredményeket ad, miközben minden apróság bármikor szerkeszthető marad.

  Ecsetek

  Létrehozhatja saját ecseteit, és meghatározhatja, hogyan működjön a dinamika. Ezenkívül ugyanazt az ecsetet különböző textúrákkal lehet használni, ami ismét a lehetőségek egy újabb univerzumát adja. És minden vektor marad a színfalak mögött. Festhet szabadon vagy csak a kiválasztott objektumok belsejébe. Ha egy tárgy belsejébe fest, ezek az ecsetek részei lesznek, majd egyszerűen kijelölheti a teljes objektumokat, beleértve az ecseteket, vagy csak az ecsetet. Létrehozhatja saját ecseteit textúrák hozzáadásával, a forgatás, a méret és az alfa dinamika beállításával. Ezen kívül az aktuális ecsetet elmentheti az Ecsetkönyvtárba, és bármikor felhasználhatja bármely más rajzban/projektben.

  Tollak

  Van egy pont kattintó toll és egy szabadkezes toll. Mindkettő támogatja a dinamikát, például az ecseteket, és az aktuális tollat a tollkönyvtárba is mentheti. Bár általában tollat használnak az előtérben, a tollal is használhatunk textúrát, amely lehetővé teszi, hogy szükség esetén tökéletlenebb képet adjon.

  Dinamika

  Az Arttista programban ugyanabban a vonalban lehetnek különböző méretű, eltérő színű és átlátszóságú pontok. Nem kell egy objektumot több részből szétválasztani csak azért, hogy „kézzel rajzolt képletet” adjon. Kijelölheti bármely objektum vonalának tetszőleges pontját, más objektumpontokkal, majd az összeset együtt szerkesztheti. Az Arttista nagyon rugalmas dinamikával rendelkezik, és minden eszközben ezt alkalmazzák.

  Radír

  Az Arttista radírja nagyon erős, mert valóban úgy viselkedik, mint egy igazi radír, ami nagyon lenyűgöző korrekciót ad a rajzokon. A Radír egy fordított ecset, dinamikája és textúrája is van. Ez nem olyan, mint a radírok más vektoros rajzoló szoftverekben, mert az Arttista a radírokat is szerves komponensként kezeli. Bár az Arttista egy vektoros rajzoló szoftver, a radír renderelés eredménye a raszteres szoftverekhez hasonlóan történik. Szóval, ezért készíthet elképesztő befejezéseket az Arttista Eraser segítségével.

  Élénkség

  Az Arttista megnőtt, és most egy nagyszerű animációs rendszerrel rendelkezik. Eszközöket biztosít, amelyek segítenek a keretek tartalmának vezérlésében az animációs képkockákkal szemben, valamint olyan eszközöket, amelyek segítenek kezelni a pontok/csúcsok kiválasztását, és a pózok létrehozásának egyszerű folyamatává válnak. Ezenkívül segít másolni, mozgatni és visszamásolni, animálni az összes vagy csak néhány kiválasztott objektumot egy kiválasztott időpontban az idővonalon.

  Alakzatok könyvtára

  Az Arttista alakzatkönyvtárral rendelkezik, amely előre meghatározott szokásos alakzatokat tartalmaz, például téglalapokat, háromszögeket és köröket. De mindezek mellett bármilyen rajzát/projektjét exportálhatja ebbe az alakzatkönyvtárba, majd bármikor újra felhasználhatja más rajzokban. Ez az alakzatkönyvtár támogatja az animációt is, ami azt jelenti, hogy a mozgásban lévő szem ebbe a könyvtárba exportálva, majd az aktuális rajzba importálva az összes animációs kerettel együtt érkezik az aktuális rajzhoz.

  Fejlődés

  Az Arttista folyamatos fejlesztés alatt áll. Hosszú út áll még előtte, és ez nagyon pozitív, mert mindez csak a kezdet. Képzeld el, mi lesz lehetséges. És Ön, mint felhasználó, részt vehet ötletekkel és javaslatokkal. Egy nagyon lenyűgöző rajzszoftvert építhetünk együtt. a visszajelzéseket nem csak szívesen fogadjuk, hanem a legtöbbször valóban meg is valósítják őket.

  Támogatott képfájlok importálása

  • JPEG
  • PNG

  Támogatott képfájlok exportálása

  • PNG

  Támogatott animációs fájlok exportálása

  • PNG SZEKVENCIA

  Az exportálandó tartalom támogatott kiválasztása

  • Minden tárgy a jelenetben
  • Csak a kiválasztott objektumok a jelenetben

  Támogatott import vektorfájlok

  • ART (Arttista vektoros fájlok)
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Tervezés és illusztrálás
  Megjelenés dátuma: 2021-04-02
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Arttista termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek