Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Assemble with Care

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1202900

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 630 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Kevesebb mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  Frissítve

  Új fejezet került hozzáadásra! Segíts Carmennek felvidítani Helenát azzal, hogy egy kis városi csillogást visz Bellarivába!


  A Játékról

  Amikor Maria, a földön ügető antik restaurátor megérkezik a napsütötte Bellariva városába, fogalma sincs, milyen törött lesz. Nem akar mást, mint segíteni a város lakóinak legkedvesebb javaik megmentésében, de amikor a személyes életük kezd tönkremenni, meg kell találnia a módját, hogy összetartsa őket, egy-egy tartalék csavarral. ÉRTÉKELŐ REJTÉKEK: Találd ki a Máriának hozott tárgyak belső működését, és találd meg a módját a javításuknak. MEGSZAKÍTÓ TÖRTÉNET: Ismerkedjen meg Bellariva város lakóival. Szeresse meg furcsaságaikat, és segítsen nekik újra összekapcsolódni. NOSTALGIKUS VARÁZS: Fedezze fel újra az elmúlt évtizedek meghatározó tárgyait az eredeti filmzene dallamára, amelyet a 80-as évek hangjai ihlettek. KÉZZEL KÉSZÍTETT VIZUÁLIÁK: Élvezze a játékmenetet gyönyörű, impresszionista stílusban, egy teljesen kézzel illusztrált történet mellett.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2020-03-26
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Assemble with Care termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek