Assetto Corsa

Cikkszám: 244210
Garancia: 1 hónap
Bruttó ár:
2 045 Ft 3 230 Ft
Steam
Kosárba - Digitális kód

Leírás

A pontosság és a tökéletesség az alapja a tanulmány a történelem Kunos Simulazioni, meghajtó létrehozása szoftver modellek számtalan autógyártók, ami most szállít úttörő verseny szimulátor, Assetto Corsa hazai konzolokon. 

Assetto Corsa emeli a szimuláció fanatikus összpontosít tiszta versenyzés realizmus, lézerpontossággal minden szempontból a játék, a gondos ellenőrzés autó után lézerrel mért pályán. Assetto Corsa több mint 90 nagy teljesítményű járművek minden gyártott megszállottja részletességgel és mindegyik egyedi szabályozás és a teljesítmény mintájára tényadatok és telemetriai a gyártóktól. 

A lézeres szkennelési technológia segítségével az Assetto Corsa a lehető legmagasabb pontosságot biztosítja. A játékban 24 műsorszám meghatározott 16 legendás áramkör, fejlett fizikai motor, mely hozni a gyakorlati tapasztalat az elit motorsportban, amely magában foglalja a szempontokat és elemei valódi autók, eddig soha nem látott a szimulátorban, mint a lapos gumik, a tér és a termikus ciklus. 

Ez egy csomó verseny mód áll rendelkezésre a single és multiplayer és szerkesztő lehetővé teszi a játékosoknak, hogy testre a tapasztalat beállításával a kormány és versenybeállításánál az autók a játék azonosításához azok versenyautó stílusban.  

Több mint 80 erőteljes autót kínál, melyek egyedülállóan reprodukálhatók a legrangosabb gyártókkal együttműködve.  Ez magában foglalja a legendás áramkörök, mint a Silverstone Circuit, Monza és a Nürburgring Nordschleife-, minden történt a technológia segítségével Laser Scan. 

A fejlett fizika a legmagasabb, realisztikus versenyelőnyt biztosítja, amelyet soha nem látott egyetlen versenyszimulátorban sem.  Többféle versenyprogram, amely magában foglalja az egyjátékos karrierjét, egyedi eseményeket, kihívásokat és többjátékosokat.  A Driver Assist lehetővé teszi a játékosoknak, hogy némi tapasztalattal utazhassanak a sofőrrel vagy a támogatott kormánykerékkel. 

Paraméterek*

Platform: Steam
Kiszerelés: Digitális
Típus: Játék
Műfaj: Indie, Sport, Szimuláció, Verseny
Megjelenés dátuma: 2014-12-19
Kiadó: Kunos Simulazioni
*A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Értékelések (3)

Árukeresői értékelés

Árukeresői értékelés
1 hónapja

A termék kiválasztásának fő szempontjai:
Az elvarasaimnak teljes mértékben megfelel.

Előnyök:
Jelképes összegért kaptam egy komoly szimulátort, mely új pályákkal még sokáig fejleszthető lesz.

Hátrányok:
Nem a legujabb verzió, nem 4K a kepminoseg, de még mindig jó; az új verzióhoz xbox one is szükségeltetne, vagyis hardveres befektetést igényel.

Árukeresői értékelés

Árukeresői értékelés
2 hónapja

A termék kiválasztásának fő szempontjai:
Ár-érték arány

Előnyök:
-

Hátrányok:
-

Krisztián

Krisztián
2 hónapja

A termék kiválasztásának fő szempontjai:
-

Előnyök:
-

Hátrányok:
-

Hasonló termékek

Megtekintett termékek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj a legújabb termékekről és kedvezményekről!