Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    ASUS ROG Flow X13 GV301RE-LJ081 - Ryzen 7 6800HS, 13.4, 512 GB, 16GB, Geforce RTX 3050Ti 4GB

    Kategória: Notebook

    Cikkszám: GV301RE-LJ081

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Tulajdonságok:
    Felturbózott teljesítmény
    Az NVIDIA DLSS felgyorsítja a játékokat anélkül, hogy az a képminőség rovására menne. Hozd ki a legtöbbet a beállításokból és a felbontásból a még hihetetlenebb vizuális élmény érdekében.
    Magávalragadó élmény
    A sugárkövetés a grafika szent grálja. Ez a technológia szimulálja, hogy a fény hogyan viselkedik a valódi világban, és így biztosítja a leginkább valósághű és magával ragadó grafikát a játékosok és a kreatív szakemberek számára – ráadásul a 2. generációs RT magoknak köszönhetően gyorsan is fut.
    Optimalizált teljesítmény
    Az NVIDIA Max-Q egy mesterséges intelligencián alapuló technológiákból álló csomag, mely úgy optimalizálja a laptopokat, hogy vékony kialakítás mellett is nagy teljesítményt tudjanak nyújtani.
    Gyorsabb, szabadabb és rugalmasabb
    Az opcionális ROG XG Mobile a teljesítmény és a sokoldalúság valódi hordozhatósággal történő kombinálásával újraalkotta a külső grafikus vezérlőt. Annak ellenére, hogy a tipikus eGPU-k méretének 7%-a, ez az eszköz akár az AMD Radeon™RX 6850M XT GPU erejével is rendelkezhet. Exkluzív interfészünk elkerüli a szokványos szűk keresztmetszetet és dedikált sávszélességgel bővül az integrált I/O hub számára. A beépített adapter energiával látja el az eGPU-t és a laptopot, így könnyedén utazhatsz.
    Rugalmasság
    A 360°-os zsanér hihetetlen rugalmasságot kölcsönöz neked. Emeld fel a fedelet a munkához és a játékhoz. Válts állvány módba, hogy megoszd a képernyőt vagy sátor módba, ha szűk a hely, és szerezz be egy fejlettebb hűtést, mely akár 8°C-kal csökkenti a processzor hőmérsékleteit. Told hátra a képernyőt, hogy egy érintőképernyős táblagépet tudj használni aktív stylus támogatással a rajzoláshoz és jegyzeteléshez. Az ilyen sokoldalúság teszi a ROG Flow X13-at egy igazi forradalmian új géppé.
    Bővítsd ki látótered
    A Flow X13 sokoldalúsága kibővíti a kijelzőválasztékot, mely személyre szabhatóvá teszi a komoly játék és kreativitás élményét. Próbáld ki a 4K-t és merülj el az Ultra HD-s részletekben, vagy válaszd ki a 120Hz-es FHD-t a rendkívül gördülékeny játékért. Mindkét széltől szélig terjedő kijelző magasabb képaránnyal büszkélkedhet, mely több helyet hagy az eszköztáraknak és füleknek. Az érintési és stylus támogatás a szórakozást és művészetet szolgáló, intuitívabb bevitellel egyensúlyozza ki a vizuális élményt.
    Rendkívüli hűtés
    Annak érdekében, hogy mindent kihozzunk a 13 colos eszköz csúcskategóriás teljesítményéből, a hűtőrendszert minden szempontból finomhangoltuk. Öntisztuló termikus modulunk lapos hűtőcsöveket tartalmaz, melyek több teljes méretű hűtőbordához és ventilátor kimenethez csatlakoznak, mint ami egy ilyen kis méretű rendszer esetén várható. A folyékony fém alkotóelem pedig optimális hőmérsékleten tartja a CPU-t. Ez az átfogó hűtés erősebb teljesítményt eredményez, mely hosszabb ideig kitart.
    Könnyű és hosszantartó
    Juss el messzebbre az energiahatékony ROG Flow-val. Az akár 12 óra videólejátszással, bárhol szórakozhatsz és végezhetsz feladataiddal. A mellékelt 100 W-os Type C töltő sokkal kisebb és könnyebb a standard gaming laptop adaptereknél, de mégis gyorsan tölt. A kompatibilis USB-C power pack-ekel többet lehetsz úton, így nem kell minden áron konnektort találnod.
    Teljes billentyűzet, maximális kényelem
    Gépelj kényelmesebben a 15 colos billentyűzeten, mely széltől szélig terjed. Újragondoltuk az I/O port elrendezést, hogy egy egész, asztali számítógép stílusú kialakítást bele tudjunk illeszteni egy 13 colos házba. Mindegyik billentyűgomb felülete ívelt az ujjhegyek kényelme érdekében, a külön gyorsbillentyűk pedig a kezed ügyébe helyezik a legfontosabb funkciókat. Az egyérintéses bejelentkező gombot minden módban könnyű megnyomni, így olyan intuitívan tudsz bejelentkezni mint, ahogy a telefonodat oldod fel.
    Kristálytiszta hang
    Tapasztald meg a felsőbbrendű hangzást, bárhova is mész. A Dolby Atmos-szal támogatott virtuális 5.1.2 csatornás surround hangzás az akció közepébe repít. Tekerd fel a hangerőt és élvezd a hangosabb, dinamikusabb audiot. A kétirányú zajszűrés a bemeneti és a kimeneti audiót is letisztítja, így a streamek, csevegések és a felvétel is tisztább, mint valaha. Szűrd ki a nem kívánt zajt, hogy tisztán mutathasd be kreatív elképzelésedet.
    Alakítsd át élményed
    Kis mérete ellenére a ROG Flow X13 minden olyan porttal rendelkezik, mely egy profi munkaállomáshoz és harci állomáshoz szükséges. Hajts meg több kijelzőt. Csatlakozz nagyképernyős TV-hez. Használd kedvenc USB kiegészítőidet. Többre van szükséged? Csatlakoztasd a ROG XG Mobile-t az exkluzív interfészen keresztül, hogy növeld a grafikus teljesítményt és több portot adj hozzá azonnal. A sokoldalú opciók segítségével minden helyzetben többet érhetsz el.
    Képernyő Méret 13.4"
    Processzor család AMD® Ryzen™ 7 sorozat 6. generációs
    Memória méret 16 GB
    SSD kapacitás 0.512 TB[512 GB]
    SSD csatlakozó PCIe
    Szín fekete
    Képernyő Felbontás 1920 x 1200 (WUXGA)
    Képernyő Típus Fényes érintőkijelző
    HDMI csatlakozó Van
    USB csatlakozók száma 3db
    USB csatlakozó típus USB-C 2db + USB 3.1 1db
    Processzor típus 6800HS
    Processzor órajel 3.20 GHz
    Processzor órajel turbó 4.7 GHz
    Memória típus DDR5
    Memória órajel 4800 MHz
    Grafikus vezérlő Gyártó NVIDIA® GeForce®
    Grafikus vezérlő Típus GeForce RTX3050 TI
    Grafikus vezérlő Memória 4 GB[4096 MB]
    Operációs rendszer Linux/Free DOS/Nincs
    Lokalizáció Magyar
    Billentyűzet megvilágítás Van
    Web kamera Beépített
    Bluetooth Van
    WLAN 802.11 a/b/g/n/ac/ax
    Akkumulátor Cellák száma 4 cellás
    Akkumulátor Teljesítmény 62 Wh
    Felhasználási terület Gamer
    Szélesség Maximális 299 mm
    Mélység Maximális 222 mm
    Magasság Maximális 15.8 mm
    Tömeg 1.3 kg
    Alap tulajdonságok
    Kijelző
    Processzor
    Processzor gyártó: AMD
    Processzor típus: Ryzen 7 6800HS
    Memória
    Memória mérete: 16 GB
    Videókártya
    Egyéb tulajdonságok
    Billentyűkiosztás: magyar
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a ASUS ROG Flow X13 GV301RE-LJ081 - Ryzen 7 6800HS, 13.4, 512 GB, 16GB, Geforce RTX 3050Ti 4GB termékhez

    Tisztelt Vásárlónk!

    Fizetésnél ingyenes adattörlő kódot biztosítunk Önnek, amelyet a "rendeléseim" menüpontból érhet el sikeres átvétel után: https://www.xupe.hu/fiok/rendelesek.
    Futárszolgálattól függően az átvétel visszaigazolása több időt is igénybe vehet.

    A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

    További információk
    a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
    https://nmhh.hu/veglegestorles

    Hasonló termékek