Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Avorion

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 445220

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 7 780 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Műhely hajóépítéssel és -módosítással


    Böngésszen az Avorion Steam Workshopban a különféle hajóépítések , állomástervek , vadászgépek , toronytervek és egyebek hatalmas választékáért! Az egyéni játékstílusodhoz igazodó modok egyre bővülő választéka is elérhető!


    Barátaink játékai

    https://store.steampowered.com/app/342560/Airships_Conquer_the_Skies/
    https://store.steampowered.com/app/268650/From_the_Depths/


    A Játékról

    Több száz évvel ezelőtt egy kataklizmikus katasztrófa kis híján széttépte galaxisát – a galaxis közepén megjelent a szétszakadt hiperűrszövet járhatatlan gyűrűje, amelyet a normál hiperűrmotorok nem tudnak leküzdeni.

    Az esemény óta senkinek sem sikerült a galaxis középső régióinak közelébe jutnia. Annyit tudtok, hogy az Esemény többszörös átjárhatatlan hiperűrhasadékot szült az egész galaxisban, és hogy egy furcsa idegen faj, a Xsotan jelent meg a központban. Úgy tűnik, ezek az idegenek megtalálták a módját, hogy átkeljenek a szétszakadt hiperűrszöveten, de eddig még senkinek sem sikerült velük kapcsolatot teremtenie.

    Pletykák keringenek egy furcsa új fémről, az 'Avorionról', amely a Xsotan érkezésével egy időben jelent meg a galaxis közepén. Nyilvánvalóan az idegenek ezt az anyagot használják hajóik építéséhez.

    Kezdje senkiként a szélén, és haladjon egy olyan galaxis közepéig, amely egyre veszélyesebb, de annál kifizetődőbb, minél közelebb kerül a magjához. Az Avorion átveszi a homokozó szempontokat az olyan játékokból, mint az X vagy a Freelancer, bevezeti a kooperatív többjátékos módot, és lehetővé teszi saját hajók építését. Olyan hajókat tartalmaz, amelyek szabadon méretezhető blokkokból állnak, amelyeket procedurálisan lehet generálni, és amelyek darabokra törnek, amikor eltalálják őket az űrharcokban.



    Szerelje fel hajóját láncfegyverekkel, lézerekkel és egyéb fegyverekkel, hogy leküzdje ellenségeit, és élvezze a teljesen elpusztítható hajók látványát, amelyek pontosan azokon a pontokon törnek, ahol eltaláltátok őket.

    Védd meg szövetségeseidet a kalózoktól, vadászd le ellenségeidet érméért, vagy akár egész frakciók közötti háborúkban is részt vehetsz. Miután győzött, gyűjtsön zsákmányt a legyőzött ellenségektől, amelyet felhasználhat a hajó fejlesztésére: új tornyokat különleges képességekkel, például automatikus tüzelést vagy javítási gerendákat, vagy rendszerfrissítéseket, amelyek lehetővé teszik még több fegyver telepítését. Építs hangárokat és vezényelj harcos osztagokat a csatáidban, vagy pusztíts el ellenséges teherszállítókat, hogy ellophasd a rakományukat.



    Repülj át gyönyörű ködökön és sűrű aszteroidamezőkön, rejtett kincsek után kutatva, és találkozz a galaxis saját részét benépesítő és irányító csoportokkal. Minden frakciónak megvannak a maga sajátosságai, például békés, intelligens vagy agresszív, és a hajói és állomásai különálló megjelenésűek.

    Fedezze fel a galaxist saját tempójában, hogy értékes javakat találjon régi hajóroncsokban, feltáratlan, erőforrásokban gazdag aszteroidamezőkön, gigantikus aszteroidákon, amelyeket maga is mondhat magának, vagy nyomokat találhat az esemény során néhány évszázaddal ezelőtt történtekről.



    A hajód méretének vagy összetettségének nincs korlátja az erőforrásokon kívül. De van egy kreatív mód is, ahol kedvedre építkezhetsz. Nem vagy kötve a szokásos voxelstílushoz, és miközben egy fantasztikus hajót építesz Avorionban, nem fogsz eltévedni a sok-sok mikro-menedzsmentben.

    Összpontosíthat egy nagyszerű hajó megépítésére, anélkül, hogy aggódnia kellene a működéséért. De mindig tartsa szemmel hajója manőverezőképességét és energiaszükségletét. Igazítsa hajóját tökéletesen a működési céljához: mindent a könnyű és agilis felfedezőktől az erős pajzsokkal ellátott, erősen páncélozott csatahajókig.

    És miért csak egy hajót építenek? Bérelj fel kapitányokat, hogy repüljék helyetted a hajóidat, kezeljék legénységedet, fegyvereidet, hangárjaidat és vadászgépeidet, és építsék fel saját űrhajóflottádat!



    Bővítse hajóját egy raktérrel, keressen nyereséges ajánlatokat, és több mint száz kereskedelmi árut fuvarozzon szerte a galaxisban, hogy profitot termeljen, és feljebb kerüljön a táplálékláncban. A sok raktérrel rendelkező, speciális szállítóhajókból álló flotta építése segít egy kereskedelmi társaság felépítésében.

    Növelje befolyását a galaxisban aszteroidabányák és gyárak alapításával, amelyek vonzzák az NPC kereskedőket, akik megvásárolják és eladják áruikat az Ön létesítményeiben. Telepítsen olyan kereskedési rendszereket, amelyek érzékelik a kereskedési útvonalakat, valamint a keresletet és kínálatot több szektorban, és légy a galaxis leggazdagabb parancsnoka!

    Vagy talán eleged van abból, hogy jó pasi vagy? Csak rohanj le teherszállítókra, csempészj illegális árut vagy válj fejvadásznak.



    Nem kell egyedül megküzdenie ezekkel a kihívásokkal! Az Avorion rendelkezik többjátékos kooperációs lehetőséggel, így csatlakozzon barátaival, hogy közösen építsenek állomásokat, és semmisítsék meg a kalózokat és az ellenséges csoportokat!

    Mindenkinek szüksége van egy másodpilótára, és tudtok együtt repülni a hajókon, egyikőtök a kormányzást, a másik pedig a fegyverek kilövéséről gondoskodik. Dolgozzon együtt, hogy kiterjeszthesse befolyását a galaxisban, és építse fel saját birodalmát.
    Vagy, tudod, robbantsd szét barátaidat nagy PvP csatákban. Ez egy homokozó, azt csinálsz, amit akarsz!


    Az Avorionban kiválaszthatod a személyes játékstílusodat. Szállítson rakományt, keressen jövedelmező kereskedelmi útvonalakat és találjon gyárakat. Vagy talán eleged van abból, hogy jó pasi legyél? Építsd meg saját csatahajódat, szereld fel erős fegyverekkel, és fújd el ellenségeidet. Legyen az agresszor, aki háborúkat indít egész frakciókkal, támadja meg a teherszállítókat, csempészjen illegális árut és szedje ki a régi roncsokat. Találja meg az utat egy olyan galaxis közepébe, amely egyre ellenségesebb, de annál kifizetődőbb, minél közelebb kerül a magjához.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Akció Szimuláció
    Megjelenés dátuma: 2020-03-09
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Avorion termékhez

    Hasonló termékek