Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  B-17 Flying Fortress: The Mighty 8th

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 328900

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  A küldetések, amelyeket a B-17-es bombázók legénysége vállalt a második világháború alatt, legendás dolga. Milyen érzés volt átrepülni a nácik által megszállt Európa feletti könyörtelen légvédelmi tűzben? Mit jelentett egy vékony acélréteg élet és halál között 15 000 láb magasságban? Dühösen hárítsd el a géped körül cipzározódó ellenséges vadászgépeket, majd precízen szállítsd bomba rakományodat az ellenséges célpontok fölé?
  Tudja meg Ön is, hogyan vezet egy 10 fős legénységet győzelemre... vagy vereségre... a náci harci repülőgépek századai ellen a legendás B-17 repülő erődben!

  Egy második világháborús kampány a harcért és a túlélésért

  Végezzen el egy valósághű, 25 küldetésből álló szolgálati körutat történelmileg pontos forgatókönyvek és célok alapján, vagy szálljon fel az egekbe a „Quick Start” feladatokban az elérhető Azonnali akció móddal. Tervezz meg valódi küldetéseket, válassz hiteles repülő alakulatokat, és irányítsd a legénységet és a bombázókat. Mérje fel a legénysége erősségeit és készségeit, hogy hatékonyan áthelyezhesse a tagokat, és megbirkózzon a sebesültekkel és a sebesültekkel.

  Ez egy 10 fős munka

  Szálljon fel az egekbe a tíz B-17-es repülő erőd legénységi pozíciója közül: pilóta, másodpilóta, navigátor, bombázó/csonttorony tüzér, rádiós operátor, mérnök/felső toronyágyús, bal derekú tüzér, jobboldali deréktüzér, golyós lövész , és Tail Gunner! Vegye át a teljes irányítást: Felszállás, leszállás, lövöldözés a legénység különböző pozícióiból, navigáció a valósághűen feltérképezett Európán keresztül, a rádió működtetése, a bombafuttatás sorakoztatása, a bombák felszabadítása és szükség esetén kisegítés.

  Válassza ki a repülőt, válassza ki a hűségét

  Repüljön különféle repülőgépekkel a legendás B-17-től a masszív kísérővadászokig – Válasszon az amerikai B-17G bombázó, a P-38 Lightning, a P-51 Mustang, a P-47 Thunderbolt és a német Bf 109, Fw 190 közül, és ME 262 vadászgépek. Igen, akár egy német Luftwaffe-pilóta szerepében is megküzdhetsz a "The Mighty Eight"-val!

  2000-ből!

  Ez az eredeti MicroProse B-17 Flying Fortress: The Mighty 8th, a B-17 Flying Fortress: World War II Bombers in Action legendás folytatása. Repülj a B-17 repülő erőddel, és válj legendává, mielőtt a saját idődbe kerülne!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Szimuláció
  Megjelenés dátuma: 2000-12-13
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a B-17 Flying Fortress: The Mighty 8th termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek