Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Bake 'n Switch

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1080410

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 10 575 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Kevesebb mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  Csatlakozz a Közösséghez

  Aki együtt süt, maradjon együtt!  Csatlakozz csapatunkhoz, és beszélgessünk meg mindent a Bake 'n Switchről egy olyan péktárs közösséggel, akik nagyon élvezik a kenyér megosztását! https://discord.com/invite/bakenswitch  Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön elsőként a közelgő akciókról, eseményekről és nyereményjátékokról! https://www.streamline-mediagroup.com/bakenswitch/subscribe


  A Játékról  A Bake 'n Switch egy aranyos, de szívós co-op és PvP társasjáték 1-4 játékos számára. Vágj bele egy „Bun Solo” egyjátékos kalandba, vagy szövetkezz más pékekkel, hogy elkapj, dobj és süss tésztát kovácsoló élő kenyérlényeket!

  EGY KENYÉRLŐ FELADAT, DE VALAKI KELL MEGTÖSZTNI!

  A VILÁG PÉKESEI EGYESÜLJÜK!

  Hőseink minden formában és ízben jelentkeznek! Csatlakozzon a Péktanoncok legénységéhez, hogy megtanulja azokat az egyedülálló képességeket, amelyek megkülönböztetik őket egymástól. Válassz 6 játszható karakter közül, különleges játékmeneti képességekkel. Készítsd fel őket, hogy szembenézzenek az egyes világok őrzőivel (főnökeivel), és tárd fel a penészfertőzés mögött meghúzódó történetet.

  SÜTHETŐ ZSEM


  Pimasz zsemle lényeink egyedi viselkedést mutatnak, amelyek hasznosnak vagy problémásnak bizonyulhatnak, ha a dolgok kissé felforrósodnak. Mint a kannibál Lil' Bun, aki más tésztákat eszik, hogy növelje méretét! Vagy az önfeláldozó DoughDough, aki beugrik a sütőbe, a páncélos Armadough, aki képes áttörni a korlátokat, vagy egy táncoló Doughrilla, aki egy ökölcsapással legyőzi Penészt. Barát vagy ellenség? Te döntesz!

  100 SZINT


  • Legyen szó alkalmi partijátékosról vagy szövetkezeti veteránról, a Bake 'n Switch 2 világot ölel fel, és még többet fog visszatérni!
  • Tegye próbára barátságait, és verje ki egymásból a tésztát PVP vagy Team v Team szinten.
  • Repülj egyedül, a „Bun Solo”-t egyjátékos módban, és használd a kosarad a tésztád terelésére.
  • Feloldható jutalmak – Érje el a maximum 3 csillagot bármely szinten, és nyisson meg jelmezeket, konty avatarokat és még nagyobb kihívást jelentő Stormy szintű változatokat!

  A Bake 'n Switch jó szórakozást nyújt pároknak, családoknak és a kanapén dolgozó szakembereknek egyaránt. Gyere és csatlakozz a sütés-sütéshez, és add hozzá most a Bake 'n Switchet a könyvtáradhoz!

  Használd a Steam barátlistáit, hogy találj más pékeket, és menj össze #sütni!

  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Akció Stratégia Könnyed
  Életkor: 3+
  Megjelenés dátuma: 2020-08-21
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Bake 'n Switch termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek