Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Battlestar Galactica Deadlock - The Broken Alliance

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 726560

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális

    Alapjáték Szükséges


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 2 020 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    A feszültség az első cylon-háború alatt nő.

    A Kapriánus-ellenes érzelmek fenyegetik a Quorum szövetséget. Az elégedetlenség és a pesszimizmus az egész kolóniában terjed. Miközben a politikusok és a diplomaták eszeveszetten tárgyalnak a szövetség egyben tartásáról, a Gyarmati Flotta furcsa kérést kap az Aquariától. Ez egy olyan eseménylánc kezdete, amely megváltoztathatja a háború menetét…

    Új Kvórum kampány


    A Battlestar Galactica Deadlock™ „The Broken Alliance” DLC-csomagja 8 új történetküldetést kínál a játékosoknak, amelyek zökkenőmentesen integrálódnak az egyjátékos kampányba, és egy vadonatúj cselekménybe kapcsolódnak, amely a gyarmati politika bonyolult útvesztőjét fedezi fel. Új szereplők lépnek be a harcba, megzavarják a régi egyezményeket és új partnerségeket alakítanak ki. A Broken Alliance kibővíti a Battlestar Galactica univerzum történetét, és az intrikák és a hátba szúrás új történetét hozza a Battlestar Galactica Deadlock™-ba.

    Új hajók


    A bővítés négy vadonatúj tőkehajóval és két új osztaggal érkezik, új funkciókat és taktikákat hozva az első Cylon-háborúba.

    Minerva-osztályú Battlestar – A Mercury-osztályú Battlestar előfutára, a Minerva a Colonial Flotta új tagja, amely a tüzérséget, a tűzerőt és az életfenntartást egy kompakt hajótestbe tömöríti. Bár kisebb a kitartó ereje, mint a többi Battlestar osztálynak, a Minerva sokoldalú fegyverelhelyezése és kibővített rakétaképességei pusztító tőkeromboló hírnevét biztosították számára.
    Celestra osztályú utánpótláshajó – A Celestra osztály egy gyarmati kutatóhajó, amely drónkészletet használ, hogy ablatív páncélozást alkalmazzon a barátságos egységeken. A hangárba utólag beépítettek egy utánpótlás-raktárt, amely lehetővé teszi a Raptor legénységének, hogy a küldetés közben ellátmányt hajtson végre a flottacirkálókra és a csatacsillagokra.
    Assault Raptors – Az Assault Raptors a megbízható gyarmati haszonjármű agresszív változata. Ezeken a hajókon a külső rakétadobozok jelentős tőkeellenes támogatásra képesek, a legénységet pedig élő harci támogatásra képezik ki, a szokásos ECM-készleteik költségén.

    Argos-osztályú Basestar – Miközben a gyarmatiak továbbra is a harcosok űrfölényét szorgalmazzák a háborúban, a cylonok továbbra is válaszolnak azzal a szándékukkal, hogy elárasztják a számokat. A Cerberusnál és a Basestar Mk I-nél nagyobb Argos hangárok és rakétacsövek elsöprő skáláját tartalmazza, de önvédelmi szempontból kevéssé ad otthont.
    Hydra osztályú utánpótláshajó – A Hydra egy Cylon utánpótláshajó, amely javító drónokkal van felszerelve, amelyeket vízre bocsátanak, és barátságos egységekhez kapcsolnak. Annak ellenére, hogy nincs saját fegyverzete, a Hydra összetett tűzvezérlő rendszerrel rendelkezik, amely erősen integrálva van a Tech Bay-vel. Ez a rendszer lehetővé teszi a rakétacsapások összehangolását a közeli barátságos egységekkel, jelentősen növelve a Cylon halálos rakéta taktikájának hatékonyságát.
    Scorpion Sentry – A Scorpion egy védekező őrszem drón nagy kaliberű fegyverekkel és tűpontos rakétaelhárító képességekkel. Bár a területirányításban jeleskednek, addig nem tudnak működni, amíg a mozgást követően nem stabilizálódnak.

    Új zene


    Négy új gyönyörű szám, Ash Gibson Greig által komponált, tiszta Battlestar Galactica stílusban!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Kiegészítő
    Műfaj: Stratégia
    Megjelenés dátuma: 2018-05-29
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Battlestar Galactica Deadlock - The Broken Alliance termékhez

    Hasonló termékek