2021 Húsvét

Beyond: Two Souls

Bruttó ár:
4 795 Ft
Steam
A termék jelenleg nem rendelhető

Leírás

ÉLJEN RENDKÍVÜLI ÉLETET: EGY ÉLET, KÉT LÉLEK

Az Ellen Page és Willem Dafoe első osztályú előadásában játszódó egyedülálló lélektani akcióthriller, a Beyond: Two Souls™ átrepít az egész világon, ahogy végigjátszod Jodie Holmes rendkívüli életét.

A hihetetlen erőkkel rendelkező rejtelmes lényhez fűződő kapcsolatba beleszületett Jodie más, mint a többiek.

A lépéseid határozzák meg Jodie sorsát, miközben a lány rendkívüli kihívásokkal, veszélyekkel és szívszorító veszteséggel kerül szembe, miközben felfedezi, ki is ő valójában.

Az ő életét élve választásaival és cselekedeteivel akciódús történetet szőhetsz - a lányról, aki egy Aiden nevű természetfeletti lényhez fűződő kötelékkel született.

Azzal, hogy Jodie-ként és Aidenként is játszol, látványos fizikai és lélektani kihívásokkal kerülsz szembe, hogy megérthesd, mi is van igazán... odaát.

TESZTELJE KÉPESSÉGEIT „FEJLETT KÍSÉRLETEKKEL”

A PlayStation™ kiadványait jellemző eredeti DLC küldetés a teljes PC-játékban is megvan. A teljes játék két nehézségi fokban, Solo vagy Duo módban játszható le.

JÁTSSZA EL A TÖRTÉNETET KEDVE SZERINT

Filmszerűen vagy időrendben? Te választod meg, hogyan kívánod átélni a történetet, sőt, még helyi együttes játékmódban is játszhatsz, ha a két játékos egy-egy vezérlővel játszik - egyikük Jodie, másikuk Aiden szerepében. Játssz úgy, ahogyan szeretnél.

TELJES MÉRTÉKBEN PC-RE OPTIMALIZÁLVA

A Beyond: Two Souls lélegzetelállító vizuális világot hoz a PC-re, 4K felbontásban, 21:9 széles képernyős kompatibilitással, 60 fps képkocka-sebességgel.

Paraméterek

Műfaj: Akció, Kaland
Megjelenés dátuma: 2020-06-18
Típus: Játék
Kiadó: Quantic Dream
Kiszerelés: Digitális
Platform: Steam
Életkor: 16+

Értékelések (0)

Még nem érkezett értékelés

Hasonló termékek

Megtekintett termékek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj a legújabb termékekről és kedvezményekről!