Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Cartel Tycoon

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1220140

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 3 340 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    A Prosperity Update már elérhető!


    CSATLAKOZZ VISSZAÜGYÜNKBE


    A Játékról

    A 80-as évek Latin-Amerikájában játszódó Cartel Tycoon egy olyan idő történetét meséli el, amikor a kokain először az Egyesült Államokat, majd az egész világot elfoglalta. Nevetségesen gazdag drogkirályok uralkodnak a dicső birodalmakon, munkahelyek ezreit teremtve. De az erőszak forgatagja belülről fenyegeti ezt a bűnözői alvilágot.



    Építsd fel a kábítószer-előállító és -csempész-láncok birodalmát, miközben irányítod a rivális kartelleket, a szélhámos hadnagyokat, az állami hatóságokat és a közvéleményt. Menet közben alkalmazkodni az eljárásilag generált eseményekhez. Amikor meghalsz (a drogbáróknak sosem lesz jó vége), koronázd meg utódodat, és építsd fel újra a romokból a birodalmadat.



    A rivális kartellek, a DEA, a hadsereg és még a CIA is mind fenyegetik növekvő üzletét. A halál elkerülhetetlen, de nem a vég. Választhat cserét.



    A Cartel Tycoonban a kudarc elkerülhetetlen, az erőszak pedig még több erőszakot szül – de a ravasz királyfira elképzelhetetlen nyereség vár.



    Főbb jellemzők
    • Növeld a birodalmad. Fejlessze szerény mezőgazdasági tevékenységét egy hatalmas logisztikai rendszerré, amely ültetvényeket, laboratóriumokat, repülőtereket és egyebeket foglal magában.
    • Urald az utat. Epikus léptékű iparmágnás akció tucatnyi fejlesztési útvonallal és végtelen stratégiai kombinációkkal.
    • A halál elkerülhetetlen. Amikor a capo leesik, előléptesse az egyik egyedi hadnagyot, hogy vegye át az irányítást, és folytassa a kartell növelését.
    • Mindennek – és mindenkinek – ára van. Mossa meg nehezen megkeresett pénzét, hogy fejlessze birodalmát, megőrizze hadnagyai hűségét, és veszítse meg a korrupt politikusokat.
    • Védd meg, ami a tiéd. Kerülje el a hatóságokat, és szálljon szembe a rivális kartellekkel a nyereség felé vezető úton.
    • Végtelen újrajátszhatóság. Fedezzen fel egy dinamikus narratív rendszert több tucat egyedi karakterrel, korlátlan homokozós játékmenettel kombinálva.

    Eredeti hangsávval , amely pszichedelikus és latin-amerikai hatásokkal örökíti meg a korszakot.

    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Akció Szimuláció Stratégia
    Megjelenés dátuma: 2021-03-18
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Cartel Tycoon termékhez

    Hasonló termékek