Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Chorus Day One Edition

    Xbox One Dobozos

    Kategória: Xbox Dobozos Játékok

    Cikkszám: 4020628674359

    • 10 440 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    A VÉGKIFEJLET RAJTUNK MÚLIK!

    Bújj Nara bőrébe, aki egykor a Kör leghalálosabb harcosa volt, most pedig a legkeresettebb ellenfele, és indulj el küldetésedre, melynek célja az őt létrehozó sötét szekta elpusztítása. Forsakennel, az érző lelkű csillagharcossal ősi szentélyeket fedeznek fel, izgalmas harcokban vesznek részt a súlytalanság közepette, és túlmerészkednek a valóság határain.

    Megváltó utazás

    Vezesd Narát és az érző lelkű űrhajóját, Forsakent a megváltásuk felé vezető küldetésükön, amely végigviszi őket a galaxison, és a valóság határai mögé is betekintést nyernek.

    Merészkedj az űr távoli szegleteibe!

    Lépj be egy sötéten új univerzumba, amelyet a rejtély és a konfliktusok jellemeznek. Fedezz fel legendás helyeket, például kiterjedt űrállomásokat, valamint a létezés furcsa síkjait, amelyek túlmutatnak a sajátunkon.

    Egy pilóta, egy űrhajó, egy élő fegyver

    Szerezz jobbnál jobb fegyvereket és harci fejlesztéseket. Ismerd meg űrhajód egyedien sodródó mechanikáját és halálos telepatikus képességeit, beleértve az érzékszerveken kívüli észlelést, a teleportálást és a telekinézist is. Egyesítsétek erőiteket, hogy ti lehessetek az igazi élő fegyver.

    Egyéb tulajdonságok
    Megjelenés dátuma: 2021-12-03
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Chorus Day One Edition termékhez

    Hasonló termékek