Degrees of Separation

Cikkszám: 809880
Garancia: 1 hónap
Bruttó ár:
Steam
Kosárba - Digitális kód

Leírás

A Degrees of Separation 2D-s, fejtörőkkel teli platformjáték, amelyben Ember és Rime párosa - egymással ellentétes hatású erejét kihasználva - a hőmérséklet manipulálásával igyekszik túljutni az akadályokon. Együttműködésük során megismerik egymást és világaik sorsát.

Főbb jellemzők
·         2D kaland- és platformjáték. Merülj el a gyönyörűen, egyedi stílusban, a hőmérsékletbeli különbségek összeütközésére alapozva összerakott 2D-s világokban.
·         Innovatív elbeszélésmód.  Fedezd fel a két főszereplőben, Emberben és Rime-ban rejlő lehetőségeket, miközben végigköveted az elismert videojáték-fejlesztő, Chris Avellone lenyűgöző történetét. 
·         Környezeten alapuló fejtörők. A különböző világokat átszelve a helyzetek és a környezet megváltoztatásával oldhatod meg az összetett fejtörőket.
·         Kooperatív játékmenet. Használd ki Ember és Rime erejét egyjátékos és kooperatív többjátékos módban játszva, miközben sokféleképpen léphetsz kölcsönhatásba a környezeteddel akár egyedül, akár csapatként.
·         Nemlineáris szintek. A játékban felbukkanó tájak mindegyike új játékmechanikai elemeket vet be, így szőve egybe a játékélményt, a történetet és a karakterfejlődést.

A játék fejlesztése során mind az egyjátékos, mind a kooperatív játékmenetre odafigyeltek a fejlesztők, a játék megindító történetét pedig a játékipar elismert veteránja, Chris Avellone jegyzi. Ember a hő mestere, míg Rime a hideget tudja uralma alá vonni, így keltik életre közösen a páros egyedülálló képességei a csodás látványt nyújtó tájat, miközben erős széllökéseket keltenek, folyókat fagyasztanak be, robbanásokat idéznek elő és számos más módon oldják meg az útjukba kerülő fejtörőket a különféle világokon át vezető útjukon. Mindketten megtanulják, hogyan hagyatkozhatnak egymásra és egyedi képességeikre változatos kalandjaik során.

Paraméterek*

Platform: Steam
Kiszerelés: Digitális
Típus: Játék
Műfaj: Indie, Kaland, Könnyed
Megjelenés dátuma: 2019-02-14
Kiadó: Modus Games
Életkor: 3+
*A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Értékelések (0)

Még nem érkezett értékelés

Hasonló termékek

Megtekintett termékek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj a legújabb termékekről és kedvezményekről!