Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Dieselpunk Wars

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 952240

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Nézz meg más játékokat is stúdiónkból - Image Power SA

  https://store.steampowered.com/app/1263620/Yacht_Mechanic_Simulator
  https://store.steampowered.com/app/1309990/Creature_Lab
  https://store.steampowered.com/app/942220/Ambulance_Simulator/


  Tekintse meg ezeket a barátaink által készített játékokat:

  https://store.steampowered.com/app/1137750/Farmers_Life/
  https://store.steampowered.com/app/1123830/Farm_Manager_2021/
  https://store.steampowered.com/app/1044980/Mech_Mechanic_Simulator/


  A Játékról

  A Dieselpunk Wars: Prologue egy epikus járműépítő játék ingyenes előnézeti verziója.
  https://store.steampowered.com/app/1275590/Dieselpunk_Wars_Prologue/


  Építsen csodálatos gépeket több mint 300 egyedi elemből. Használjon különféle fegyvereket, páncélokat, motorokat, kerekeket és meghajtórendszereket. Vegye figyelembe a légellenállást, mivel minden elem hatással van a jármű kezelhetőségére és képességeire. Bővítse hajója tervezését, hogy teljesítsen egy küldetést, vagy kezdje elölről egy üres lappal. Építs vadászgépeket, transzportereket, tankokat, rombolókat vagy blimpeket, és élvezd a kreatív szabadságot.


  Használjon különféle fegyvereket és borításokat, hogy kivédje az ellenséges járművektől. Élvezd a fegyvereid által okozott pusztítást teljesen szimulált lövedékekkel. Védje magát ferde páncélzattal, amely tükrözheti az ellenség lövéseit. Ügyeljen arra, hogy ne erőltesse túl a motorokat, különben meggyulladhatnak. Használd ki a fizikát és az eső pusztítását ellenségeidre.


  Legyen öröme egy hatalmas és érdekes, kalandokkal teli világ felfedezésében. Nézz szembe a veszéllyel a sivatagban, a hegyekben és a mocsárban. Indíts el egy teljes körű inváziót, és hódíts meg egész szigeteket. Merüljön el az egyjátékos kampányok világában, és lépjen be egy ellenségekkel teli arénába. Élvezze a korlátlan szabadságot sandbox módban.


  Menjen oda, ahol a legintenzívebb a harc, és vegyen részt hatalmas csatákban, szabadjára engedve járművében rejlő lehetőségeket. Ismerje meg alkotásai képességeinek mértékét, és nézzen szembe növekvő kihívásokkal. Találja ki ellenségei harci tervét, és fedezze fel hajóik gyengeségeit. Harcolj szövetségesekkel együtt vagy egyedül.

  Jellemzők

  • Fejlett pusztítási szimuláció, a járművek felére vághatók.
  • Lövedékek saját ballisztikájukkal, behatolásuk és ricochet mechanikájukkal.
  • Az aerodinamika, a felhajtóerő, a tüzek és az áradás szimulációja.
  • Sokféle anyagból készült járművek, különböző vastagságú festhető páncélok.
  • Különféle látótávolságú és érzékelési sugarú járművek.
  • A küldetések teljesítésével beszerzett új alkatrészek.
  • Kampány mód érdekes cselekményt és sok küldetést.
  • Különféle egyedi életrajzok, amelyek a kampány előrehaladtával látogathatók.
  • Szintbeli előrehaladás, képesség új készségek feltárására és az aktív erők használatára.
  • Csata mód, ahol egyéni csatákat hozhatsz létre az általad készített járművek között.
  • Kreatív mód, ahol bármilyen járművet megépíthetsz.
  • Integrált Steam műhely a kreativitás megosztásához.

  Megsemmisítés

  Bármely hajó legfontosabb része a magblokk, ebből csak egy lehet, és megsemmisülése az egész járművet megsemmisíti. Minden blokknak kapcsolódnia kell a maghoz. Minden elemnek megvan a maga elütési pontja, tűzállósági szintje, ütés- és robbanásálló képessége. Némelyikük víz alá kerülhet, vagy elveszítheti emelőképességét. Minden megsemmisült elem hatással van a hajó harci képességeire – a stratégiai blokkok elhelyezése javíthatja járműve túlélőképességét és hatékonyságát.

  Fegyverek

  Minden fegyver külön tárgy, saját logikai és fizikai rendszerekkel. Lövés előtt a fegyver ellenőrzi, hogy nem találja-e el, vagy nem ütközik-e a saját járművével. A fegyvertípusok között sokféle tüzérség, rakétavető, géppuska, lángszóró, torpedóvető, bomba, mélységi töltet és őrült közelharci fegyver található. Az egyik egyedülálló fegyver egy szigony, amely képes megragadni és rántani az ellenséget, vagy lerántani a saját járművét a földre.

  Fizika

  A járművek testének alakja és mérete befolyásolja a lég- és vízellenállásukat. A ferde, aerodinamikus törzsű hajók gyorsabbak, mint a téglának látszó hajók. Egyes blokkok felhajtóerőt vagy felhajtóerőt hoznak létre, amelynek középpontját egyensúlyban kell tartani a tömegközépponttal. A víz valósághű hullámszimulációval rendelkezik, van szél is, amelyet vitorlák használhatnak.

  Mechanika

  A játék valósághű fegyver ballisztikával és páncélbehatolási mechanikával rendelkezik; A ferde felületek jobb védelmet nyújtanak a lövedékekkel szemben, és ezek robosztussá válhatnak. A legtöbb blokk különböző anyagok felhasználásával készülhet, amelyek súlya és egyéb tulajdonságai eltérőek. Az ellenséges járművek eltérően viselkedhetnek, attól függően, hogy milyen fegyvereket szereltek fel és mik a céljaik.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Akció Szimuláció
  Megjelenés dátuma: 2021-05-13
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Dieselpunk Wars termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek