Dirt 3

Cikkszám: 44320
Garancia: 1 hónap
Bruttó ár:
1 680 Ft 1 940 Ft
Steam
Kosárba - Digitális kód

Leírás

A DiRT a 3. részben visszatér a klasszikus rally versenyekhez a legkülönbözőbb helyszíneken. Erdők, hegyi szerpentinek és szavannák is helyet adnak a futamoknak. A teljesen új grafika - az EDGE motorján alapul, amit a Formula 1 2010 - ben is használtak - felejthetetlen élményt biztosít.

A kínálatban megjelentek teljesen új kocsik is a régiek mellett, valamint a Compound arena a „Gymkhana“ stílus kedvelőinek, ami extrém száguldást, veszélyt és jó nagy adag adrenalint kínál. 

Vezess hóban, esőben, sárban akár éjszaka is az eddigi leggyorsabb DiRTben! Parádézz a Gymkhana módban, amit hihetelen Freestyle versenyző Ken Block ihletett, és a legszebb vagy a legjobban sikerült trükkjeidet osszd meg a YouTube – on! 

Versenyezhetsz a legendás rally kocsikkal, amik a sportág 50 éves történelmébe már belevésődtek, mint a nagy klasszikus Audi Quattro, de a legfrissebb technika is csak Rád vár, köztük a Ford Fiesta WRC. Minden módban használható a split – screen multiplayer, de az igazi élményt az online multiplayer nyújtja.

Válj Te is profi rally versenyzővé, éld át milyen is a Föld kontinensein versenyezni, Michigan erdeitől Finnország ismeretlen útjain át egészen a kenyai nemzeto parkokig. 

  • Éjszakai vesenyek, és veszélyes havas, jeges versenyek
  • Több, mint 100 pálya 9 helyszínen
  • Izgalmas borulások
  • Visszatérés a múlt nagy versenyihez
  • Töltsd fel a legjobb pillanataid a YouTube – ra

Paraméterek*

Platform: Steam
Kiszerelés: Digitális
Típus: Játék
Műfaj: Szimuláció, Verseny
Megjelenés dátuma: 2011-05-20
Életkor: 12+
*A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Értékelések (1)

Tibor

Tibor
2 éve

A termék kiválasztásának fő szempontjai:
DIRT széria darabjait régóta keresem. Nagyon jó játésorozatnak tartom.

Előnyök:
Klasszikus játék. Nem kell bemutatni senkinek. Nagyon jó áron elérhető a kínálatban, és könnyen telepíthető a Steam kulcs segítségével. Ajánlani tudom csak.

Hátrányok:
Ha szereted és keresed és ismered a DIRT széria darabjait, akkor nem kell különösebb hátránnyal találkoznod a vásárlás során.

Hasonló termékek

Megtekintett termékek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj a legújabb termékekről és kedvezményekről!