Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Disjunction

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 979310

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 1 700 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek



    2048. Egy prominens közösségi vezető letartóztatását követően New York zűrzavaros. A gyanúk és vádak az egész városban elterjedtek, mivel a „Shard” néven ismert alattomos drog az egész alvilágban terjed. Mivel a város jövője kétséges, három megkeményedett polgár felemelkedik, hogy felfedezzék az igazságot, és feltárjanak egy összeesküvést, amely a város sorsának megváltoztatásával fenyeget.

    A tech noir klasszikusai által ihletett Disjunction egy intenzív atmoszférájú lopakodó akció-RPG, amely összefonódó narratívák hármasságát követi, és egy reaktív történetet tartalmaz, amelyben tetteinek valódi, tartós következményei vannak. Válaszd ki a játékstílusodat, és használd a futurisztikus technikák, kibernetikus fejlesztések és fegyverek arzenálját, hogy brutálisan gyors harcban robbanj át a szinteken, vagy alkalmazz csendes megközelítést lopakodó és nem halálos támadásokkal, hogy nyomtalanul távozz. Senkinek sem kell meghalnia… hacsak nem döntesz, hogy meg kell halnia.

    FŐBB JELLEMZŐK:

    • Kihívó lopakodó akciójáték, amely lehetővé teszi, hogy a stílusodnak megfelelő módon játssz, legyen szó akár szinteken való áthallásról, akár frontális támadásról.
    • Három játszható karakter, mindegyik egyéni képességekkel, kibernetikai fejlesztésekkel és adottságokkal a játékstílusod testreszabásához.
    • Reaktív történet, ahol a játékos döntéseinek valós következményei vannak.
    • Stilizált pixel art környezetek és karakterek.
    • Hangulatos zenei kotta Dan Farley zeneszerzőtől.


    Játékmenet:


    A Disjunction egyedi lopakodó akciómechanikát és képességeket kínál mindhárom játszható karakteréhez, így a játékosok szabadságot és rugalmasságot biztosítanak a nekik megfelelő játékstílus kiválasztásában. Küzdj meg a találkozásokkal halálos, magas oktánszámú harcban, vagy használd az eszedet, hogy ragaszkodj az árnyékokhoz, figyelemelterelő technikákat és nem halálos támadásokat használva célod eléréséhez.

    Kiegészítés:


    Nyisd meg a kibernetikus fejlesztéseket, hogy bővítsd képességeidet a fejlesztési fák segítségével, és építs a játékstílusodra, hogy javítsd a lopakodó képességedet vagy növeld a támadások halálos kimenetelét a tehetségfák segítségével. Keressen frissítőkészleteket, hogy elérje valódi lehetőségeit, és váljon rettegett gyilkossá, vagy maradjon névtelen New York árnyékos földalatti területén.

    Reaktív történet:


    Tapasztaljon meg egy reaktív történetet, amelyet a tettei formálnak. A helyzetekhez való hozzáállásod súlyos következményekkel járhat New York City jövőjére nézve, és annak következményei, hogy akár egyetlen embert is megkímélsz vagy megölsz, az egész alvilágban hullámzik. Törj szét egész frakciókat, vagy győzd meg őket, hogy segítsék ügyed. A sorsod a tiéd, hogy megírd.

    A világ:


    2048 van, és a világot gazdasági visszaesés, környezeti katasztrófák és társadalmi destabilizáció sújtja. Az Egyesült Államokban a természeti erőforrások szűkössége és a súlyos éghajlatváltozás hatalmas urbanizációhoz vezetett, és amerikaiak milliói kénytelenek új életet keresni Amerika városainak burjánzó acél- és betonrétegei között.

    Ezek a duzzadó városi lakosság, valamint az intenzív polgári zavargások, a bûnözési ráták nagymértékben megnövekedéséhez vezettek, és sok város a vétkek és a törvénytelenségek tömbjévé vált. A városi önkormányzatok és a bűnüldöző szervek mindent megtesznek a növekvő bűnözés megfékezésére, de a súlyos korrupció és az amerikai bűnözők egyre kifinomultabbá válása miatt gyakran hatástalanok.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Akció Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2021-01-28
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Disjunction termékhez

    Hasonló termékek