Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    DisplayPort/DVI kábel [1x DisplayPort dugó - 1x DVI dugó 24+1 pól.] 5 m fekete renkforce

    Kategória: DisplayPort

    Cikkszám: RF-4212213

    • 7 030 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek


    Átalakító kábel, DisplayPortról DVI-re, 5 m, Renkforce

    DVI csatlakozóval rendelkező készülékek csatlakoztatása DisplayPort csatlakozóval rendelkező számítógépekhez/notebookokhoz
    Aranyozott dugasz érintkezők és dugók a jobb vezetőképességhez

    A kétszeresen árnyékolt DisplayPortról DVI-re átalakító kábel kiválóan alkalmas arra, hogy a DisplayPort csatlakozóval rendelkező számítógép vagy notebook képernyő tartalmát egy DVI csatlakozóval rendelkező monitorra/televízióra továbbítsa.

    Véd a nagyfrekvenciás zavarok ellen: Ferrit mag
    Az olyan elektronikus készülékek, mint a számítógép, notebook vagy okostelefon, nagyfrekvenciás zavarokat keltenek. Ezek jelentősen befolyásolják az adatátvitel minőségét. Ezen zavarforrások csillapítására a kábelköpenyre ún. ferrit-magot vittek fel. Ez a speciális fém ötvözet az adatok tökéletes átviteléről gondoskodik.

    Arany az adu
    Az aranyozott dugaszolók védenek a korróziótól és növelik a vezetőképességet. Ez biztosítja az adatai gyors és tartós átvitelét.

    Vörösréz „inside“ (belső)
    Egy kábel elemeinél a legfontosabb a belső vezető anyagának a megválasztása. Az itt alkalmazott vörösréz a legkiválóbb átviteli jellemzőket kínálja. A nagy frekvenciáknál csekély impedanciája mellett meggyőző a vörösréz nagyfokú mechanikai igénybevehetősége, hajlékonysága és tartóssága. Ezen kívül a vezeték ellenállása az olcsó acéllal (CCS) vagy az alumíniummal (CCA) összehasonlítva lényegesen kisebb. Ez biztosítja adatainak kiváló és biztonságos átviteli minőségét.

    Duplán védett külső zavarhatások ellen
    A Renkforce DisplayPortról DVI-re átalakító kábel többszörösen árnyékolt. Így az érpárok fém fóliával vannak betekercselve és a teljes kábelt egy tömör huzal-fonat borítja. Ez a jó minőségű árnyékolás védelmet nyújt olyan külső zavarhatások ellen mint pl. a párhuzamosan fektetett elektromos vezetékek és zord körülmények között is zavarmentes adatátvitelt garantál.

    ROHS és REACH konform
    Az összes Renkforce kábel és adapter megfelel a RoHS és Reach EU irányelveknek is. Ezek a környezetvédelmi előírások korlátozzák és szabványosítják az elektronikus termékek nyersanyagait.

    Jellemzők:
    Erek száma: 20
    DVI 24+1 dugó.

    Műszaki adatok:
    A típusú csatlakozók száma: 1 x · AWG: 28 · B típusú csatlakozók száma: 1 x · Belső vezető anyaga: Vörösréz · Csatlakozó típus: Kijelző csatlakozó,DVI · Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): DisplayPort dugó · Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): DVI dugó, 24+1 pólusú · Dugó kivitel: Egyenes · Kábel kivitel: Kerek · Kábel változat: DisplayPort 1.2,DVI-D Dual Link · Kábelhossz: 5 m · Szín: Fekete · Vezeték alkalmazás: TV, Monitor · Vezeték jellemzők: Csavarozható,Aranyozatt érintkező,Ferritmaggal · Árnyékolás: Fonat- és fóliaárnyékolás


    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a DisplayPort/DVI kábel [1x DisplayPort dugó - 1x DVI dugó 24+1 pól.] 5 m fekete renkforce termékhez

    Hasonló termékek