Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Elva the Eco Dragon

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1276370

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Elva, az ökosárkány, játék közben tanulja megváltani a világot.


    Az "Elva, the Eco Dragon" egy 3D-s akció-kalandjáték harmadik személyben Elvával, egy kis sárkánnyal, aki azért jött a Földre, hogy segítsen megtanulni, hogyan védhetjük meg csodálatos bolygónkat.

    Ennek érdekében az Elva különböző forgatókönyvekben és különböző kihívásokban kíván segíteni, amelyek felhalmozódnak és egyre összetettebbek lesznek, ahogy a játék különböző szintjeit teljesíted. Először a földre szórt, vagy néha kis léggömbökben a levegőben röpködő hulladék eltakarításával kezdjük.

    Még sok minden, és még több lesz.

    De fokozatosan többre leszünk kérve. Például az első tárgyakat automatikusan egy hajóra vagy repülőgépre irányítják, hogy egy újrahasznosító üzembe szállítsák.

    Később azonban kiderül, hogy más tárgyakat is újrahasznosítanak. Ezeket az elemeket egy újrahasznosító központba kell szállítania, és ki kell választania a megfelelő tartályt a hulladék megfelelő feldolgozásához.

    A többi feladat a különböző területeken történő fák ültetése. Ehhez rögzítenie kell a "fa powerup"-ot. Segítségükkel fákat hozhat létre és ültethet, ahová csak akarja. Ezen fák ültetésével is szerezhet papírt, amivel a nejlonzacskókat papírra cseréli, ami örömforrás lesz a járókelőknek.

    És még sok más dolog, ami a játék különböző szintjein látható lesz. Például haladó szinten akár megtisztíthatja a tengereket, és megnézheti, hogyan virágzik az élet. Eltakaríthatod a Föld körül az űrben lebegő törmeléket. Sőt, utazzon a jövőbe, és tisztítsa meg a holdat, mielőtt túlságosan beszennyeződik.

    Mindez és még sok más az "Elva, az ökosárkány" .

    Segíts Elvának álmában, hogy megtisztítsa az egész bolygót. Mert még van esélyünk nyerni. A játékban és az életünkben. Köszönöm.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie
    Megjelenés dátuma: 2020-12-18
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Elva the Eco Dragon termékhez

    Hasonló termékek