Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Eta 451790000 Stormy porzsák nélküli porszívó

    Kategória: Porzsák nélküli porszívók

    Cikkszám: eta451790000

    • 62 530 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Egyszerű beleszeretni az Eta Stormy porzsák nélküli porszívóba. A gazdaságos ECO motornak köszönhetően sokkal kevesebb energiát fogyaszt, de a magas porszívózási hatásfok megmarad. A tömlő fogantyúján található intelligens elektronikus szabályozásnak köszönhetően optimális szívóerőt érhet el minden típusú padlón és szőnyegen. A port és a szennyeződést egy 2,2 literes, átlátszó portartályban gyűjti össze, amelyet a takarítás, vagy telítődés után egyszerűen kiboríthat a szemetesbe.

    A kiváló minőségű 13-as HEPA szűrő gondoskodik a legfinomabb szennyeződések megkötéséről is, így a levegő egészséges és tiszta marad. Ezért nemcsak az allergiában szenvedőknek, hanem minden állattartónak is ideális megoldás.

    Ha úgy dönt, hogy nekivág, és kipucolja otthonának minden sarkát, akkor a kiegészítők gazdag választéka áll az Ön rendelkezésére. Számos cserélhető szívófej és kefe gondoskodik arról, hogy ne maradjon szennyeződés otthonában. Az Eta Stormy  porzsák nélküli porszívó így ideális segítőtárs az állattartóknak, kisgyermekes szülőknek, de mindenkinek, aki egyszerűen szeretné erőfeszítések nélkül, könnyedén kitakarítani otthonát.

    A 9 m-es hatósugár segít a porszívóval mindenhová eljutni. A porszívó lágyított kerekei kíméletesek minden padlóhoz. A teljes 360°-ban forgó első kerék gondoskodik a porszívó teljeskörű mozgásáról.

    Egyéb tulajdonságok
    Teljesítmény: 800W
    Zajszint: 72dB
    Szívás típus: Száraz
    Tápellátás típusa: Elektromos
    Terméktípus: Porzsák nélküli porszívó
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Eta 451790000 Stormy porzsák nélküli porszívó termékhez

    Hasonló termékek