Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Filthy Hands

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 784050

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 640 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Leírás


    Egy csendes külvárosban, ahol általában nem történik semmi, beüt a váratlan: fegyveres rablás. A Filthy Hands egy 2-4 fős többjátékos játék, amely két különböző térképet tartalmaz, ahol vagy háromtagú családként védi a házát, vagy brutális rablóként támadja meg a házat.

    Megvédeni


    Dolgozz együtt egy 3 tagú családdal, hogy megvédd értékes megtakarításodat, különféle tárgyakat használva a serpenyőtől a petárdáig, hogy a rabló élete legrosszabb időszakát szerezze meg. Használjon csapatmunkát a feladatok elosztására, például rejtse el a széfet és terelje el a rabló figyelmét, hogy időt takarítson meg a rendőrség megérkezése előtt.

    Lop


    Játssz egyszemélyes csapatként egy rabló főszereplésével, aki megpróbálja ellopni eddigi legnagyobb főnyereményét. Legyen alattomos vagy bátor, hogy ellopja a széfet, mielőtt a rendőrség megérkezik. Van mit tennie ahhoz, hogy túljárjon vagy kiiktasson egy egész családot, aki bármit megtenne, hogy megvédje a holmiját?

    Térképek


    Válasszon két különböző térkép közül a végső rablási élményért. Játsszon egy csendes külvárosi házban Észak-Amerikában, vagy osonjon be az osztrák Alpokba egy távolabbi környezetért egy régimódi hegyi otthonban.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Akció Könnyed
    Megjelenés dátuma: 2018-03-29
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Filthy Hands termékhez

    Hasonló termékek