Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Foglight

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1449140

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek



    A Foglight egy egyjátékos horrorjáték, amely egy üldöző, Farberto körül játszódik, és arra készteti a játékost, hogy küzdjön az életéért. Amíg játszol, Farberto tanul és egyre erősebb.
    Új Világítótorony-őrként játszol, akit Wickie-ként ismernek, és rájön, hogy nincsenek egyedül az éjszakai őrséggel. Nyílt világ, a játéknak több vége is van attól függően, hogyan játszol. Sok szerencsét!

    Jellemzők:

    Egy mesterséges intelligencia, amely nem "csal"
    Más horrorjátékokkal ellentétben ez a mesterséges intelligencia ugyanazok a szabályok szerint játszik, mint te. Az AI az idő múlásával egyre nehezebbé válik, és reagál az Ön cselekedeteire.


    Szabad kóborlás
    A játék egy nyitott szigeten játszódik, amelyet szabadon fedezhet fel. A mentési helyek ritkák, mivel a játékot nagyon nagy kihívásnak szánták.

    Survival Horror
    Egy Ellenséggel kell szembenézned, aki soha nem hagyja abba, hogy utánad jöjjön. Soha. Az AI haranggörbén áll, ami miatt az idő előrehaladtával egyre jobban próbálkozik. Az ugrástól való félelmek természetesen előfordulnak, és mindig ébernek kell maradnia.


    Kihívást jelentő rejtvények
    A sziget tele van titkokkal és rejtvényekkel, amelyeket felfedezhet. Vegye figyelembe, hogy ezek a rejtvények nem a gyenge szívűek számára készültek, és még a tapasztalt horrorjátékosok számára is nehézségekbe ütközhetnek.

    Visszajátszási érték
    A szigeten való barangolás során mozgásba lendül a számos végződés egyike, amelyek jelentősen eltérnek a másiktól. A játékosokat arra biztatjuk, hogy tegyék közzé, melyik végigjátszást kapták meg először, és játsszák újra, hogy újat szerezzenek.


    Történet és hangulat
    A játék tele van tanokkal, jegyzetekkel és nyomokkal, hogy a játékos felfedezhesse és utána olvashasson. Kapcsolja le a villanyt, húzza fel a székét, és készüljön fel a félelemre!

    Megjegyzés: A YouTube-felhasználók szívesen készíthetnek videókat vagy közvetíthetnek erről a játékról. Kérjük, linkelje a Steam áruházat a leírásban.

    A játékosok fejhallgató viselését javasolják.
    A hang nem csak az ijesztő tényező, hanem a játékmenet szempontjából is fontos.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Akció
    Megjelenés dátuma: 2020-11-02
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Foglight termékhez

    Hasonló termékek