Galactic Civilizations II: Ultimate Edition

Bruttó ár:
445 Ft 7 400 Ft
Steam
Kosárba - Digitális kód SMS-sel fizetek!

Leírás

A csomag tartalmazza az alap játék Galactic Civilizations 2: Dread Lords és két kiterjesztés - Galactic Civilizations 2: Sötét Avatar és a Galactic Civilizations 2: Twilight a Arnor. Galaktikus civilizációk 2: Dread Lordok A Galaktikus Civilizációk népszerű űrstratégiájának folytatása. 

A második rész története követi az adatközpontot az első Galaktikus Civilizációkhoz: Altária Prófécia, és a 23. században zajlik. 

Drengin Empire ebben az időben lassan meghódítja másik része a világegyetem és találkozik még versenyezni az úgynevezett ügyészek, amely az úgynevezett Dread Lords lesz jelentős fenyegetést jelent az egész galaxisban. 

A Drengin Birodalom és szövetségesei a fent említett fenyegetés ellen harcolnak, ám törekvésük furcsának tűnik. 

Nyilvánvaló, hogy minden ember várja az eseményeket, de meg kell felelnie a Dread Lordok és a Drengin Birodalom közötti konfliktus győztesének. 

A játék egy nem-lineáris egyjátékos kampányt, 10 egyedi civilizációt kínál egyedi egységekkel, amelyek képesek saját fajuk létrehozására. 

Egy másik újdonság a technikai feldolgozás. 

A játék teljesen 3D-s, és a tervezet teljesen részletes. 

A változások hatással voltak a kutatásra és a küzdelmekre is, hogy több lehetőséget kínáljanak a játékosoknak. 

A modern 3D-s motor lehetővé teszi a saját űrhajó létrehozását Új térképek, egységek és forgatókönyvek Új játékos civilizációk Továbbfejlesztett grafikák és új zeneszámok Új bolygókörnyezetek és sok új űrtevékenység Választható térképméretek és győzelmi feltételek Galaktikus civilizációk 2: sötét avatar Galaktikus civilizációk 2: A sötét avatar új kampányt kínál az egyének és az új fajok számára. 

Ugyanakkor azonban a két eredeti elsődleges frakció leáll. 

Ezen kívül vannak olyan új típusú bolygók, ügynökök, hogy megvédjék a saját és destabilizálja az ellenség telepek, új hajó modell, bővült a diplomácia, továbbfejlesztett AI és egy aszteroida mező, amely egy speciális jövedelemforrás. 

Az Epic generátor egyedi, egyedülálló történetet teremt a játékos számára. Galaktikus civilizációk 2: Az arnori szürkülete Második terjeszkedés a sikeres helystratégia számára, Galactic Civilizations 2: Dread Lordok. 

Az adagolás hozza egyéb kiegészítők a játék, fegyverek, hajók és alkatrész technológiák további 3D szerkesztő, továbbfejlesztett grafika és textúrák és az új kampány zárul konfliktusok körül forog a Dread Lords. 

Paraméterek

Műfaj: Indie, Stratégia
Megjelenés dátuma: 2011-12-02
Típus: Játék
Kiadó: Stardock Entertainment
Kiszerelés: Digitális
Platform: Steam
Életkor: 3+

Értékelések (0)

Még nem érkezett értékelés

Hasonló termékek

Megtekintett termékek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj a legújabb termékekről és kedvezményekről!