Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Garmin vivofit jr. 2 Disney hercegnők tevékenységkövető állítható szíjjal rózsaszín (010-01909-14)

  Kategória: Okosóra

  Cikkszám: 010-01909-14

  • 28 770 Ft
  Megosztás
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.

  Top termékek

  Tulajdonságok:

  Mindenütt körbevesz a varázslat a Disney hercegnős vívofit jr. 2-vel. Ez az úszásnál is viselhető tevékenységkövető kellően ellenálló, hogy kibírja a játék közben fellépő hatásokat is. Akár 1 éves elemes üzemideje pedig biztosítja, hogy ne kelljen megszakítani a szórakozást töltésre várva. A szülők a saját telefonjukról kezelhetik a házimunkákért járó jutalmakat, majd ebben az alkalmazásban a gyerekek nyomon követhetik Disney hercegnők kalandjait.

  Stílusos és ellenálló
  Az ellenálló vívofit jr. 2 személyre szabható, színes kijelzővel és kényelmes pánttal érkezik. Gyermeke büszkén viselheti a Minnie Egeres pántot játék, sportolás, fürdés vagy akár alvás közben is. A felhasználó által cserélhető elemek akár egy éven át is bírják, nincs szükség töltésre.

  Jusson előrébb a hercegnős Disney kalandban
  Ha elérik az ajánlott napi 60 perces aktív tevékenységet, a gyerekek a telefonos alkalmazáson belül kamatoztathatják a megszerzett pontokat, így ösztönözve őket jobb teljesítményre. Segítségükkel a kis karakter Ariel, Belle, Jázmin, Mulan és Aranyhaj társaságában halad előre kalandja során. Együtt segítenek Aranyhajnak Flynn Rider megszöktetésében, mentik meg az Uralkodót Mulannal vagy fedezhetik fel Jázminnal a Csodák Barlandját.

  A szülői személyi asszisztens
  A szülők az ingyenes alkalmazással kezelhetik a vívofit jr. 2 tevékenységkövetőt. Az alkalmazáson belülről több gyerek profilját is hozzáadhatják, így mindegyik gyerek lépései, alvási görbéje, tevékenységei láthatók, valamint kezelhetők a házimunka kihívásai. Ezek az adatok a mobiltelefonnal szinkronizálhatók (Ha arra alkalmas okostelefonnal használja). Az egész család kihívható napi lépésszám-versenyre, feladatok oszthatók ki és virtuális érmeket adhat az elvégzett házimunkáért is. Ezek az érmek később előre kitalált dolgokra cserélhetők be. Mindezt telefonjáról kezelheti.

  Érmek, emlékeztetők és felelősségek
  A gyerekek látni fogják, mennyire szórakoztató a házimunka, ha azért jutalmat is kapnak. A vívofit jr. 2-vel a szülők kioszthatják a házimunkát, melyekre emlékeztetőt is állíthatnak be, amik aztán a gyermekek óráján jelennek meg. Ezeket heti vagy akár napi ismétlésre is meg lehet adni - ez tökéletes azon gyermekeknek, akiknek néha emlékeztető kell. Azon fiataloknak, akik szeretik elhúzni az időt, a szülő beállíthat a vívofit jr. 2-re emlékeztetőket, hogy például fejezzék be a házi feladatukat, mossák meg a fogukat vagy egyéb emlékeztetőket. Az emlékeztető egy ikonnal jelenik meg, ami mutatja, mit is kell csinálniuk. Ha a gyermek elindítja az időzítőt, látni fogja, mennyi idő is maradt hátra a feladatból.

  Baráti lépésszám-kihívások
  Baráti mérkőzéseket indíthat a játszótéren. A Toe-to-Toe™ lépésszám-kihívásokkal a gyerekek egymást hívhatják ki, egyik készüléket a másikkal szinkronizálva. Ha ezt elindítják, látni fogják adott idő alatt a megtett lépéseiket, melyben az nyer, aki többet teljesített. Akár a saját, korábbi teljesítményeiket is felülmúlhatják minden alkalommal! Töltse le a Connect IQ™ alkalmazást és hívja ki gyermekét egy lépésszám-vesenyre.

  • Gyermekeknek tervezve, kifejezetten ellenálló, személyre szabható, színes kijelzővel és akár egy év elemes üzemidővel (nincs szükség töltésre)

  • Szinkronizáció (ha arra alkalmas okostelefonnal használja) az ingyenes mobilos alkalmazással, mellyel felügyelhető a házimunka, valamint előre meghatározhatók értesítések

  • Számolja a megtett lépéseket, figyeli az alvást és napi 60 perces tevékenységeket javasol (A tevékenységkövetés tájékoztató jellegű, egyes körülmények befolyásolhatják a pontosságot)

  • 130-175 mm-es csuklóra illik

  • Kijelző méret: 11 x 11 mm

  • Kijelző típus: 8 színű MIP

  • Tömege: 17,5 g

  • Akkumulátor/működési idő: CR1632 / akár 1 év (Az elemes üzemidőt a használat módja befolyásolhatja)

  • Vízállóság: 5ATM

  • Beépített memória/memóriakártya: 4 hét tevékenység

  • Felbontás: 88 x 88 képpont

  • Vezeték nélküli technológiák: Bluetooth

  • Lépészámlálás, mozgásra figyelmeztetés

  Figyelem! A készülék kezelőfelülete és a történetek magyar nyelven nem érhetők el!
  Lépésszámláló Igen
  Alvásfigyelő Igen
  Kijelző típusa MIP
  #Kijelző felbontása 88x88
  Bluetooth Igen
  Tömeg 17.5 g
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Garmin vivofit jr. 2 Disney hercegnők tevékenységkövető állítható szíjjal rózsaszín (010-01909-14) termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek