Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    GolfTopia

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1144020

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    TE VAGY A FELELŐS

    Tervezze meg, tervezze, építse és kezelje golfpályája minden aspektusát az alapoktól kezdve. Helyezzen el minden szerkezetet, minden pólót és minden lyukat. Manipulálja magát a földet, és alakítsa ki a tökéletes golfpályát. Tőled függ! Csak ne menj csődbe.


    ÉPÍTSD MEG, ÉS JÖNEK

    200 kitartó golfozó gyakran látogatja meg pályáját, fejlődik és növekszik tudása. Idővel hosszú távú véleményt alakítanak ki az Ön tanfolyamáról. Legyen elég boldog, és tekintélyes tagokká válnak, amivel több pénzt szerezhet. Vagy űzd az őrületbe őket egy golfkesztyűs rémálom!


    ADATBÁNYA GOLFOZÓK ELMÉLETE

    A golfozóknak több mint 100 különböző gondolata van, a „pisilnem kell”-től a „túl nagy a zöld”-ig. Komolyan, ki panaszkodna valaha, hogy a zöld túl nagy? Nézzen be a látogatói elméjébe, lássa, pontosan hol zajlott egy gondolat, és adjon kritikus visszajelzést arról, hogyan lehet idővel bütykölni és hangolni golfpályáját.


    A GOLFÁNAK VAN NEMESIS… GYOM

    Küzdj le a gyomok fertőzöttségével, és arra törekedsz, hogy gyönyörű alkotásodat rosszindulatú lombok undorító csomós rendetlenségévé változtasd. Építs fel drónmunkások hadát, vagy alkalmazz erős védelmi tornyokat, hogy pályád tiszta és rendezett maradjon.


    HOLNAP GOLF ÉS TÚL

    Építs olyan őrült eszközöket, mint a ventilátorok, lökhárítók, indítók, teleporterek és még sok más! Ezek az eszközök feltörhetik vagy feltörhetik a golfpályát, lehetővé téve magának a labda fizikájának manipulálását. Változtassa kurzusát egy tökéletes pénzkereső géppé. Vagy a csalódottság és sérülés könyörtelen húsdarálója.


    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Szimuláció Stratégia
    Megjelenés dátuma: 2021-03-30
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a GolfTopia termékhez

    Hasonló termékek