Goliath

Cikkszám: 363520
Garancia: 1 hónap
Bruttó ár:
1 250 Ft
Steam
Kosárba - Digitális kód

Leírás

Készülj egy óriási kalandra!

Üdv a Goliath világában - az akció-kaland játékban ahol minden a hatalmas robotok építéséről és a szörnyek legyőzéséről szól! 

Miután egy rejtélyes átjáróba zuhantál, egy titokzatos világban találod magadat, amelyet több száz elpusztult civilizáció kusza darabjai alkotnak. 

A 30-as évek Amerikájának romos épületei megférnek a zátonyra futott kalózhajók roncsai, és a távoli jövő űrhajóinak benőtt maradványai mellett. 

Számos hatalmas csoport küzd azért, hogy uralja ezt a furcsa és megtört földet, de közülük még a legerősebbek is megremegnek a félelemtől, ha az itt barangoló óriásokra terelődik a szó. 

Szerencsére saját óriásokat is építhetsz! Kutasd át a világot az eszközök és a fegyverek - beleértve a hatalmas Góliát robotruhák - elkészítéséhez szükséges tárgyak után, és szállj szembe jobb esélyekkel a hatalmas lényekkel.

Ahhoz, hogy túlélj a veszélyekkel teli és titokzatos világ hatalmas lényei között, erőforrásokat kell gyűjtened és Góliátokat kell létrehozod, akik harcolnak az életedért. 

Az egyszerű, fából készült változatoktól elindulva meg fogod tanulni, hogyan hozhatsz létre több tucat Góliátot számos alapanyagból: a világban ehhez fát, fémet, követ és más különleges anyagokat találsz majd. 

Góliátodat testreszabhatod és fegyverekkel aggathatod tele, hogy olyan konfigurációkat hozz létre, amelyek leginkább megfelelnek elvárásaidnak és tökéletesek minden szituációra. 

De a robotok nem fogják megoldani az összes problémádat. 

Szükséged lesz arra is, hogy tárgyakat és szerszámokat craftolj, menedékeket és erődítményeket építs, és hogy kiválaszd a frakciókat, amelyekhez csatlakozol ebben a háborúban, amely végigsöpör a földön. 

 

Jellemzők:

  • Építs egy Bot-ot: Tanuld meg, hogyan hozhatsz létre több tucatnyi Góliát robotruhát a különféle anyagokból, egyebek mellett például fából, kőből, vagy fémből. Mindegyik Góliát testreszabható különböző fegyverekkel és új képességeket biztosító kiegészítőkkel.
  • Élj túl egy könyörtelen világban: Gyűjts alapanyagokat, hogy megépíthesd a túléléshez szükséges eszközöket - a gyógyító kenőcsöktől egészen a védelmet biztosító erődítményekig. Ahogy a játékosok felfedezik a világot, egyre bonyolultabb receptekhez jutnak, melyekkel jobb eszközöket és fegyvereket állíthatnak elő.
  • Egy élettel teli világ: Fedezz fel meseszép prériket, sűrű erdőket, hátborzongató mocsarakat, jégbe fagyott tundrákat és más tájakat, váltakozó napszakokkal és dinamikus időjárással. Mind az időjárás, mind a domborzat hatással van a különböző típusú Góliátok képességeire, így bizonyosodj meg róla, hogy az adott feladatnak megfelelő géppel indulj el!
  • Válassz oldalt: A Goliath világában több frakció is küzd az erőforrások és a területek feletti uralomért. Mindegyik oldal különböző stratégiai előnyöket biztosít eltérő fegyver- és robotterveivel, így körültekintően kell kiválasztanod, hogy melyik félhez csatlakozol!
  • Egy procedurálisan generált világ: Procedurálisan generált környezeteivel és küldetéseivel a Goliath telis-tele van meglepetésekkel.

Paraméterek*

Platform: Steam
Kiszerelés: Digitális
Típus: Játék
Műfaj: Akció, Indie, Kaland, Szerepjáték
Megjelenés dátuma: 2016-05-12
*A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Értékelések (0)

Még nem érkezett értékelés

Hasonló termékek

Megtekintett termékek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj a legújabb termékekről és kedvezményekről!