Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Grave Chase

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 611630

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    A GRAVE CHASE egy retro ihletésű 2D-s horror akció-kalandjáték, amelyben egy testvérpárnak túl kell élnie az októberi hónapot egy kísérteties temetőben. Egy teljesen új játék az ABOBO'S BIG ADVENTURE és a BIONIC CHAINSAW POGO GORILLA alkotójától!



    A Groundskeeper mindig tele tartja a temetőjét. Nem úgy, hogy ügyfelei vannak, hanem úgy, hogy megöljük a város összes emberét, és testrészeiket nyílt sírokba dobják! Egy este azonban meggyilkolta két gyerek szüleit, akik látták az egész szörnyű cselekedetet. Most megesküdtek, hogy bosszút állnak a tudomány... és lapát segítségével! Ezek a testvérek együtt kitalálták azt a tervet, hogy bemennek a temetőbe, kiássák testrészeiket, és a tudomány segítségével szörnyek seregévé alakítsák őket, hogy letépjék a Groundskeeper végtagját.

    Nem lesz azonban könnyű, a Groundskeeper folyamatosan járőrözi a temetőt lámpásával, és keresi a jogsértőket, akiket könyörtelenül feldarabolhat húsvágójával. Miközben áthaladnak rémálomszerű temetőjén, a testvéreknek lapátjukkal kell megküzdeniük élőholtak hordáival, csontvázakkal, foltokkal, baltával hadonászó pszichopatákkal, szellemekkel, múmiákkal és még sok mással. Hé, ez egy temető; ki másra számítana, hogy ott ácsorog késő este?



    A Grave Chase régi iskolai 2D pixelművészetet, kísérteties új ellenségek folyamatos áramlását a játék során, 31 növekvő nehézségi fokozatot , további feloldható játékmódokat a még nagyobb visszajátszási értékért, több mint 50 eredményérem , Steam kereskedési kártyák , különleges erők, teljesen eredeti filmzene, ablakos vagy teljes képernyős játék, játékvezérlő támogatás, és választhat, hogy lányként vagy fiúként játsszon, míg a másik otthon marad, és szörnyeket épít az összegyűjtött testrészek segítségével.

    Képes vagy túlélni ezt a Grave Chase -t az októberi hónapig, amely a Halloweenkor csúcsosodik ki?

    Készülj FUTÁSRA, FUTÁSRA, különben biztosan meghalsz, meghalsz, meghalsz !
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Akció Stratégia Könnyed
    Megjelenés dátuma: 2017-09-20
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Grave Chase termékhez

    Hasonló termékek