Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Greak: Memories of Azur

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1311070

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 1 075 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    A Greak: Memories of Azur egy oldalsó görgetős egyjátékos játék, kézzel rajzolt animációkkal. Három testvér szerepét tölti be: Greak, Adara és Raydel, hogy végigkalauzolja őket Azur földjén. Változtassa meg az irányítást közöttük, és használja egyedi képességeiket, hogy elmeneküljön az Urlag invázió elől.

    Greak a főszereplő neve, és a három legkisebb testvére. A Courine-ok nevű varázslatos fajhoz tartozik, amelyet jelenleg az Urlagok nevű csoport ellenséges inváziója támad.

    Ez a csata már régóta tart, és a Courine-ok kezdenek menekülni saját földjükről. Greak célja, hogy újra egyesüljön testvérével (Raydel) és nővérével (Adara), majd megszökjön Azur földjéről úgy, hogy darabonként léghajót épít.

    A játék során minden testvért más-más forgatókönyvben találsz, és ha megteszed, ők is csatlakoznak a kalandhoz, és segítenek előrehaladni a játékban.

    Főbb jellemzők:

    Kézzel rajzolt művészet és animáció: Élvezze a családról, otthonról és az egyesülésről szóló, magával ragadó történetsort a nehéz időkben, miközben színes és kifejező forgatókönyveket fedez fel.


    Speciálisan kidolgozott rejtvények: Oldj meg speciálisan kidolgozott rejtvényeket, hogy megtaláld és összegyűjtsd a léghajó hiányzó darabjait egy összekapcsolt világban.


    Egyedi játékmenet: Váltogasd a három karaktert, és használd különböző képességeiket Azur varázslatos földjei felfedezéséhez.


    Gyors iramú harc : Fedezz fel új területeket, és harcolj sokféle ellenség ellen, hogy megmentsd a Courineket az Urlag inváziótól.


    Filmes klipek: A játék során gyönyörű, kézzel rajzolt filmes klipekkel találkozhatsz, amelyek a történet kulcsfontosságú pillanatait kísérik, és elmerülhetnek az Azur világában.


    Élő zenekari hangsáv: Élvezze a kifejező és atmoszférikus zenei témákat, amelyeket kifejezetten az egyedi kalandok átélésére hoztak létre.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Akció
    Megjelenés dátuma: 2021-08-17
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Greak: Memories of Azur termékhez

    Hasonló termékek