Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Gronions

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1353070

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Réges-régen egy nagy galaktikus csata zajlott, ahol egy gronioni hős feláldozta magát, hogy megvédje az Ether NIX-et, egy olyan energiát, amely az élet vagy a pusztítás erejét adja, a csata során egy óriási Droppah és gonosz lények légiói vereséget szenvedtek. Most egy új hős érkezett fejlett technológiával és bátorsággal, hogy megvédje az életet a sötétségtől, a neve Vőlegény, szüksége van a segítségedre, hogy legyőzze a félelmetes császárokat és elpusztítsa az univerzumot fenyegető fertőzést.

  Fedezze fel és hódítsa meg.

  A Gronions egy gyors tempójú egyjátékos akciólövöldözős játék kalandokkal, intenzív akciókkal, amely számos grafikával és technikával lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bolygók, űrsziklák, ökoszisztémák és titkos helyek között utazzanak; kihasználja egy erős barát, a Harpy nevű drón lehetőségeit, amely képes manipulálni az anyagot, a fegyvereket, a DNS-t és még sok mást; Fegyverekkel és sebességgel ellátott repülő podban elérheti a teret, választhat, hogy első vagy harmadik személyben játszik, és különféle játékmódokban harcol a megállás nélküli és időtlen akcióért.

  Végtelen lehetőségek.

  Merüljön el egy eredeti történetben, sajátítsa el a csata művészetét, a biodominanciát, és induljon el az utazás a GRONIONS univerzumán keresztül. Ez a Raúl Parada indie fejlesztő könyve alapján készült akciólövöldözős játék magas letalitású, taktikai többcsataterekkel és mindentől robbanékony akcióval. az űr sarkában, élénk és változatos bolygókkal, vulkáni szigetekkel, befagyott folyókkal és kalandokkal, sorsodnak most három útja van:

  Kampány.

  Hamisítsd meg legendádat az űrben, és védd meg a gazdag ökoszisztémákat az élet és erőforrásai elpusztításával fenyegető, és az Ether NIX-et veszélyben lévő hatalmas fertőzésekkel szemben, semmisítsd meg az űrsziklákat, gyűjtsd az erőforrásokat, védd meg a szabadságot a sötét lényektől és a szörnyű ellenségektől, amíg az élet nem kap második esélyt.

  Örület.

  Mindenáron védd meg a Spark of Ether NIX-et a fertőzött meteoritok légióitól gonosz lényekkel, egyesével megpróbálnak legyőzni téged, egyenként lezuhannak eléd.

  Odyssey. (A Deluxe Edition tartalmazza)

  Végtelen űrcsaták, támadj és hatástalaníts heves kereszttüzeket, csatapadokat, meteoritokat, védekező tornyokat és lézersugarat, használd repülő pod és ügyességed, amíg el nem sajátítod a csillagcsata művészetét.


  Jelenlegi verzió: V1.2.52
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Akció
  Megjelenés dátuma: 2020-08-08
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Gronions termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek