Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Grow: Song of the Evertree

    Switch Dobozos

    Kategória: Nintendo dobozos játék

    • 11 525 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    A Grow: Song of the Evertree játékban saját világaidat nevelheted és táplálhatsz természetesen mély kapcsolatot mindennel, amit rejtenek. Lásd, ahogy cselekedeteid jobbá teszik a világot! Keltsd életre az Evertree-t ebben a lélegzetelállító világ-építő sandboxban, élet menedzsmenttel és természeti elemekkel.

    Az idő múlásával Alaria világai elhalványultak. Az Evertree – aminek sok világ lakott számtalan ágán – most nem több, mint egy facsemete, melynek ragyogása rég kitörlődött az emlékezetből. Senki nem tudja, hogy lehet növekedésre bírni. De te más vagy. Te hallod, ahogy a Nap énekel az égen. Te érted az eső nyelvét, ahogy esik a földre. Te vagy az utolsó az Everheart Alkimisták közül és az az ősi feladatod és kiváltságod, hogy gondoskodj az Evertree-ről.

     

    Fedezzen fel egy élénk, egyedi világot, ahogy szeretnéd

    Keress egyedi helyeket, melyek fantasztikus állat- és növényvilággal rendelkeznek, amelyet pusztán a felfedezés és a játékmechanika vezérel. Mivel szeretné tölteni az idődet? Gyűjts köveket és virágokat, horgássz és fogj bogarakat, fedezz fel barlangokat és oldj meg rejtélyes feladványokat… csak rajtad áll mit teszel!

     

    Növeld saját világod!

    Tanuld meg elkészíteni a World Seeds-et az Alchemy segítségével, hogy teljesen új világokat hozhass létre egyedi jellemzőkkel. Gondozd ezeket a világokat és ahogy növekednek figyeld hogy változnak, miközben új tulajdonságok jelennek meg rajtuk. Hozz létre egyedi réteket, sivatagokat és fagyos világokat. Az alkímiának köszönhetően egyes magvak belsejében meglepetés bújik.

     

    Találkozz új emberekkel és teremts közösséget!

    Ismerj meg érdekes és egyedi karaktereket, hallgasd meg történeteiket, és segíts nekik, amikor szükségük van rád. Boldogabbá teheted őket azzal, hogy szállást találsz nekik, segítesz elérni álmaik munkáját vagy ajándékba adsz nekik kiegészítőket vagy dekorációkat.

     

    Építsd meg álmaid városát

    A Grow: Song of the Evertree egy lenyűgöző katalógust ad, melyben megtalálod a legaranyosabb épületeket és építményeket, amikkel létrehozhatod álmaid városait. Helyezd el őket kedved szerint és rendezd be őket úgy, ahogy csak szeretnéd!

     

    Rejtély!

    Romok, barlangok, titkos területek… fedezd fel őket és fed fel általa Evertree rég elveszett titkait.

    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Nintendo Switch
    Megjelenés dátuma: 2022-03-25
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Grow: Song of the Evertree termékhez

    Hasonló termékek