Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Havit Gamenote MS1001S Gaming egér fekete

    Kategória: Egér

    Cikkszám: MS1001S

    • 4 055 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Multifunkcionalitás
    A programozható játékegér optikai érzékelővel van felszerelve, amely akár 4800DPI (800-1600-2400-3200-4000-4800DPI) mozgásérzékenységet biztosít. Az egér mozgásérzékenységének beállításával tökéletesen alkalmazkodhatsz az igényeidhez és az adott játékhelyzethez. Ráadásul olyan szoftverrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a makró billentyűk programozását, így még a legigényesebb játékosok elvárásainak is megfelel.

    Irányítás alatt
    A Havit MS1001 egérrel a szoftverben található felhasználói panelen keresztül teljes mértékben szabályozhatja az RGB megvilágítást. Igazítsa az egér háttérvilágítását a játékhoz, és teremtse meg saját egyedi hangulatát.

    Teljes pontosság
    6 sebességfokozatot kínál, amellyel az egér érzékenységét tetszés szerint állíthatod be. A DPI-szint változását a gombok háttérvilágításának segítségével láthatja. Ez lehetővé teszi, hogy az egér mozgásának érzékenységét a helyzethez és a játékhoz igazítsa.

    Ergonómia
    Ergonomikus formájának köszönhetően az egér tökéletesen illeszkedik a kezedbe, és a párbajok során történő hosszú használat nem okoz kézfáradtságot. A kiváló minőségű és kellemes tapintású anyagoknak és a csúszásgátló felületnek köszönhetően az egér használata rendkívül kényelmes és kényelmes.

    Méretek
    132 mm x 68 mm x 42.5 mm
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Havit Gamenote MS1001S Gaming egér fekete termékhez

    Hasonló termékek