Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Jack Keane 2

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 236970

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 3 370 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +350 Ft
  • Elérhető: Utolsó darab ezen az áron
  Megosztás

  Top termékek

  Jack Keane visszatért! És legújabb kalandja még pörgősebb, mint valaha!

  Öt évvel a Dr. T-vel, a szerencsétlen, de javíthatatlan hőssel való utolsó kalandja után Jack Keane visszatér, hogy a gyönyörű Amandával együtt élje át élete legnagyobb kalandját. Azonban hamarosan ismét rájön, hogy semmi sem megy olyan simán, mint Jack elképzelte.

  Sanghaj, 1899 – A titokzatos kínai város mindenféle kalandor epicentruma. Jack Keane-t is egy legendás kincsről szóló pletykák vonzották a helyre – pontosabban ezek a mesék egyenesen a hírhedt sanghaji börtön falai közé vezették. Ezek közé a falak közé zárják évek óta a kincs őrzőjét, egy titkos sámánt. Hősünk szerencsétlenségére Jack teljesen figyelmen kívül hagyta a tényt, hogy sokkal könnyebb Börtönbe kerülni, mint kikerülni…

  És ez még csak a kezdete Jack Keane legújabb bizarr kalandjának: titokzatos kincsek, könyörtelen gonosztevők, két zavaróan gyönyörű nő és rengeteg okos humor várja a valaha volt legszeretetreméltóbb kincsvadászt, aki valaha is áthajózta a hét tengert egy komikus tour de force körül a földön. . Utazásai során Jack nemcsak régi barátokkal találkozik, hanem olyan új arcokkal is találkozik, mint az elegáns városi hölgy, Eve és a briliáns német mérnök, Carl.

  A Jack Keane 2 - The Fire Within forradalmasítja a klasszikus point & click kalandműfajt. Még soha nem volt egy kaland ennyire filmes, pörgős és humoros anélkül, hogy megszegte volna az ikonikus point & click játékszabályokat.

  A legkorszerűbb 3D-s grafika, a lebilincselő akciósorozatok és a tipikus bizarr Jack Keanesque-i humor minden kalandrajongó örömére szolgál majd.

  Jellemzők

  • Irányítsd karaktereidet közvetlenül a WASD segítségével, vagy válts a klasszikus Point & Click-stílusra
  • Tapasztalja meg azt a fajta szerelmi háromszöget, amelyet mindannyian ismerünk a mindennapi filmekből
  • Fedezze fel saját elméjét (szó szerint), üldözze a zeppelineket autóval, és tanuljon meg harcállások széles skáláját, hogy szembeszálljon ellenfelei őrjöngő lépéseivel
  • Olyan kalandslágerek fejlesztői készítették, mint az Ankh, Jack Keane és a Black Sails
  • A legmodernebb 3D grafika a Deck 13 forradalmi FLEDGE motorján alapul
  • A gyors tempójú akciósorozatok és az ikonikus point & click játékmenet keveréke a Jack Keane 2 - A tűz belsejében című filmet egy igazi 21. századi kalandmá teszi.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland
  Életkor: 16+
  Megjelenés dátuma: 2013-06-28
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Jack Keane 2 termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek