Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Jorji and Impossible Forest

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 883190

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 500 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +350 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek  Segíts a kis Jorjinak túlélni az Impossible Forest mélyére vezető utazást ebben a szuperkemény, kézzel készített 2D platformerben.

  Az Impossible Forest nagyon békés hely volt, tele aranyos lakókkal. Ám egyszer egy Nemrok nevű kegyetlen varázsló nyomorult bájjal megátkozza ezt a helyet, gonosz magvokat helyezve a Lehetetlen Erdő minden élő lelkébe, még az "erdő őrzőibe" is - az erdő hosszú életű védőibe.  Erdész fiúként játszol, akit " Kis Jorjinak " hívnak – aki immunis a gonosz varázsló bájaival szemben. A kezelőszervek nagyon egyszerűek – ugrás, repülés, lövöldözés, mászás –, de a szintek nagyon gyorsan kemények lesznek, és minden kudarc tanulságos lesz. A gyors újraszületés, a rejtvények és a ravasz ellenségek még szórakoztatóbbá teszik az utazást. A fő cél az lesz, hogy kitisztítsd a gonosz erőket a Lehetetlen Erdőből, újra békéssé téve azt, miközben megérted, hogy Nemrok miért érdeklődik ennyire ez iránt?
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Akció
  Megjelenés dátuma: 2018-07-11
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Jorji and Impossible Forest termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek