Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    JUJU

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 300840

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Különleges kiadás


    A JUJU Deluxe Edition tartalmazza

    • FÉTIS
    • Digitális művészeti könyv
    • JUJU eredeti hangsáv 320 kbps CBR MP3 és FLAC formátumban.


    A Játékról

    Ugrás a kaland egy új szintjére


    Utazz a sámánpandával, Jujuval és gyíktársával, Peyóval, miközben veszélyes és misztikus utazásra indulnak, hogy megmentsék Juju apját és a világot egy ősi gonosztól. Fuss, ugrálj, énekelj, és harcolj a hatalmas főnökök ellen egy barátoddal vagy családtagoddal ebben a gyönyörűen animált, könnyed kalandban.

    Sztori


    Juju apja, Jambee elindul, hogy elvégezze napi rituáléit, és nem tudja, hogy Juju és Peyo követték. Míg a vén egy pillanatra eltereli a figyelmét a munkájáról, a kíváncsi páros belép, véletlenül kiszabadítva egy szörnyű és ősi szellemet. Jambee bátran belemerül a csatába a lénnyel, de nem győz, és alig sikerül átadnia egy mágikus maszkot fiának, mielőtt elfogják. Most Jujun és Peyón kell összegyűjteni a misztikus kulcsokat és mágikus borostyánokat, amelyek szükségesek a szellem elzárásához és a nap megmentéséhez.

    Karakterek

    Juju – fő hősünk. Egy kicsi, bátor panda izgalmas kalandra indul, hogy megmentse apját és a világot.

    Peyo – Juju legjobb barátja. Ügyetlensége ellenére mindenre készen áll, és szívesen segít megmenteni Jambee-t és legyőzni a gonosz szellemet.

    Jambee – hatalmas sámán és Juju apja. Elfogta egy gonosz erő, de szabadságának utolsó pillanatában egy varázslatos maszkot ad gyermekének, és ezzel egy feladatot, hogy megmentse a világot.

    A maszk őrzője – a hősök útmutatója és segítője, aki elvezeti őket a misztikus kulcs darabkáihoz, és segíti az utazást.

    Jellemzők


    Egyedülálló művészeti stílus – a JUJU vibráló világa minden arcot megmosolyogtat, miközben a játékosok ragyogóan animált tájakon merészkednek, és szembetűnő ellenfelekkel találkoznak.

    Családbarát többjátékos – ragadj meg egy barátot vagy családtagot a kétjátékos kooperatív játékhoz. A JUJU minden képzettségi szint számára élvezetes, és lehetővé teszi a második játékos számára, hogy bármikor be- vagy kiugorjon.

    Intenzív főnökharcok – a tornyosuló robotoktól az óriási tengeri lényekig, a játékosok fej-fej mellett haladnak aljas (és hatalmas!) főnökökkel, hogy összegyűjtsék a misztikus kulcs négy darabját.

    Titkok és gyűjthető tárgyak – a kalandnak még nincs vége. A JUJU titkos területeket, rejtett pályákat és egyéb játékmódokat tartalmaz, amelyekkel a Jambee mentése után még sokáig játszhatsz.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Akció Könnyed
    Életkor: 3+
    Megjelenés dátuma: 2014-12-10
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a JUJU termékhez

    Hasonló termékek