Krinkle Krusher

Cikkszám: 435010
Garancia: 1 hónap
Bruttó ár:
Steam
Kosárba - Digitális kód

Leírás

A Krinkle Krusher egy akció-stratégiai játék, amit az Illusis Interactive Graphics fejlesztett és a Funbox Media Ltd adott ki 2016 augusztus 4-én.

A Krinkle Krusher egy olyan akciójáték, amelyben a kastélyodat kell megvédened a Krinkle nevű éhes teremtényekkel szemben, felhasználva a legjobb stratégiát. Ebben elemi varázslatok lesznek segítségedre.

Már eltelt jó sok idő mióta senki nem hallott a Krinklerről. Generációk nőttek fel és haltak meg biztonságban, azonban most ismét megjelentek ezek a szörnyű teremtmények. Eljött az ideje, hogy felkészítsd magad a csatákra és lefagyaszd, porrá égesd és elpusztítsd a támadókat. Használd a tűzfal, jégkorona, iszap, energiabánya, a illám és a tornádó nyújtotta lehetőségeket. Fejleszd és kombináld a varázslatokat, hogy szembenézhess a Krinkle hordáival és azok főnökeivel.

A Krinkle Krusher főbb jellemzői:

  • Tanulj meg 6 erőteljes varázslatot, miközben haladsz előre az utadon és fejleszd azokat, hogy egyre erősebbé válj.
  • Több mint 12 féle Krinkle támad majd rád, akik magukkal hozzák főnökeiket is, akikből 3 félével találkozhatsz. Mindegyikük egyedi képességekkel rendelkezik és a gyenge pontjaik is másban mutatkoznak meg mindegyiküknek.
  • Harcolj különböző terepeken és eszerint válaszd meg a stratégiádat is. Legyél bölcs és körültekintő.

Paraméterek*

Platform: Steam
Kiszerelés: Digitális
Típus: Játék
Műfaj: Akció, Könnyed, Stratégia
Megjelenés dátuma: 2016-08-04
Kiadó: Funbox Media Ltd
Életkor: 7+
*A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Értékelések (0)

Még nem érkezett értékelés

Hasonló termékek

Megtekintett termékek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj a legújabb termékekről és kedvezményekről!