Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Kurr Snaga

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1072310

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 2 830 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    A Kurr Snaga egy gyors tempójú, első személyű közelharci verekedő, ahol a játékosok a törzsükből megmaradt utolsó orkként állnak bosszút a gonosz embereken.

    A játékosok különböző forgatókönyvekben, különböző fegyverekkel küzdenek meg az emberekkel, a környezeti veszélyeket kihasználva, és minden embert nagy vérhalommá alakítanak, amit látnak.

    JELLEMZŐK



    Intenzív, gyors iramú közelharc
    A gyors és reagáló harcrendszer akciódús csatába vezeti a játékosokat a fenyegető és agilis ellenségek ellen. A zökkenőmentes akciók lehetővé teszik a játékos számára, hogy folyékonyan leláncolja a mozdulatait, és ügyes ork harcosként teljesítsen.




    Fizikai alapú környezeti veszély
    Az interaktív környezet számos lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy a fizika segítségével legyőzzék ellenségeiket. Nyomj le egy sziklatömböt a dombról, hogy sorban ledöntsd az ellenséget, rúgd rá az ellenséget a tüskeoszlopokra, bármire, ami eszedbe jut.




    Különféle játékmódok

    Minden szinten különböző játékmódok állnak rendelkezésre. Menj egy teljes tombolásra a Kill Kvótában, hogy korlátozott időn belül megszüntess számos ellenséget, vagy próbálj túlélni a hatalmas ellenségraj ellen a Végtelen módban.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Akció Szerepjáték
    Megjelenés dátuma: 2019-05-10
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Kurr Snaga termékhez

    Hasonló termékek