Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    La-Mulana 2

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 835430

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek



    A La-Mulana 2 szerteágazó ősi romokat, elképesztő rejtélyeket, irdatlan számú tárgyat és szörnyű ellenségeket tartalmaz, amelyek együtt alkotják a tökéletes Metroidvania-stílusú "régészeti romkutató akciójátékot".

    A La-Mulana 2-ben Lumisa Kosugi – az előző cím hősének lánya – szerepét vállalod fel, miközben az emberi civilizáció bölcsőjének mondott La-Mulana ősi romjait kutatja. Kétségbeesetten próbálja megtalálni az okát a romokból nemrégiben számos szörnyeteg megjelenésének okára, ezért Lumisa a „másik” La-Mulanába indul: az Eg-Lana néven ismert romokhoz.

    Fedezze fel a több tereptérképből álló hatalmas romokat, fejtsen meg rejtélyeket és találós kérdéseket az útközben felfedezett kőtáblák és üzenetek segítségével, és vegye ki az „Guardians” néven ismert hatalmas szörnyeket, miközben eljut a romok legmélyére.

    Nem fogod elhinni, hogy Eg-Lana félelmetes rejtélye vár rád az utazásod végén...


    A La-Mulana "Metroidvania"-stílusú játékként volt ismert (egy 2D-s akcióplatform, amely a nemlineáris felfedezésre helyezi a hangsúlyt). Ennek ellenére a játék igazi magja a játék során szétszórt rejtvények megfejtésében és a romok részeként létező rejtvények megoldásában rejlik.

    Klasszikus élmény : Az elődjéhez hasonlóan a La-Mulana 2-ben sem lesz oktatóprogram vagy hosszan tartó segédjáték. Tapasztalt felfedezőként rajtad múlik, hogy felfedezd a romokban rejlő titkokat, és egyedül találd meg az igazságot.

    Fedezze fel saját tempójában : A romok között szétszórt emlékművek rejtélyes szövegének megfejtésével fokozatosan megfejti a romok titkát. Rajtad múlik, hogy a szerteágazó földalatti mely részeivel foglalkozol és milyen sorrendben. Néha a háttér változásait, a titokzatos hangokat, az ellenségek erejét vagy a csapdák alattomosságát kell használnod, hogy észleld a környezetedben bekövetkező finom változásokat.

    Kolosszális kaland : Különféle zónákat terveztünk, és elég mély rejtélyt hoztunk létre ahhoz, hogy egy gigantikus barlangrendszert magába foglaljon. Ez egy nagyon nagyszabású indie cím. Azt jósoljuk, hogy a sorozat újoncai valószínűleg 20-30 órán belül tisztázhatják a játékot. Az Eg-Lana nem lineáris jellege miatt a La-Mulana 2 bőven újrajátszható lesz.

    Új borzalmak, új fegyverek : Rengeteg vad és félelmetes szörny és őr áll az utadban ennek az új földalatti hálózatnak a mélyén. Szerencsére szerszámok és fegyverek arzenálja is rendelkezésére áll majd, hogy segítsen az utazás során.

    Szélesvásznú támogatás : Az első La-Mulana egy retro stílusú játék remake-je volt, amely 4:3-as képarányban futott, ami lehetetlenné tette a szélesvásznú támogatást. A La-Mulana 2 esetében a különböző térképek és szobák 16:9-kompatibilisek, így tökéletes szélesvásznú tévékhez és monitorokhoz.

    A kérdés, amit a fejlesztés során feltettünk magunknak: "Hogyan tehetjük meg, hogy egy régimódi 2D-s játék kihasználja a mai technológia fejlődését?"



    • Legyen kalandor, és fedezze fel a kiterjedt ősi romokat
    • Gyűjts tippeket a romok különféle rejtélyeinek megoldásához
    • Merülj el az akcióban, miközben harcolsz az előrehaladásodat akadályozni akaró kemény ellenfelekkel
    • Részletes és gyönyörűen pontszerű világ
    • Hét fő fegyver és több mint tíz alfegyver
    • Több mint 60 különböző típusú elem, amelyek segítenek felfedezni a romokat
    • Több mint 20 alkalmazás telepíthető megbízható kalandor táblagépére, a „Mobile Super X3”-ra
    • Tartalmaz egy kézikönyvet, több mint 200 szörnyeteggel és a játék egyéb szereplőivel


      Lumisa Kosugi

      (21 éves; negyedik generációs japán; a játék főszereplője)



      Egyesek szerint ő Lemeza feleségének lánya egy korábbi házasságból, míg mások azt hiszik, hogy Shawn professzor törvénytelen gyermeke. Akárhogy is, ő egy Kosugi; ennyi világos. La-Mulanába utazik, hogy régészeti debütáljon, miután elfogadta Xelpud kérését a romok átkutatására.

      Lemeza Kosugi

      (36 éves; az előző játék főszereplője)



      A La-Mulana romjaiban tett tetteiről szóló mesék világszerte ismertek lehetnek, de ő volt a felelős a romok elpusztításáért is, és emiatt elbújt. A felfedezés iránti szeretete azonban nem halványult el, és még mindig van ideje titokban bűvészkedni.

      Shawn Kosugi

      (67 éves)



      A La-Mulana romjai közül hazahozott "Minden élet kincsének" feltárása után ismét visszatért a hermetikus élethez. Bár technikailag visszavonult, miután befejezte a "Minden civilizáció bölcsőjével" kapcsolatos kutatását, lassan visszakerül a régészet világába.

      Elder Xelpud

      (Kor ismeretlen)



      A La-Mulana romjainak összeomlásával hetedik gyermekként végzett élete véget ért. Az idejét a "La-Mulana romok turistahelyének" vezetésével tölti, abban a reményben, hogy újra célt talál az életében. Ennek eredményeként meglehetősen gazdag lett, és most luxus életet él, tele gyönyörű nőkkel és gyors autókkal.

      Mulbruk

      (3024 éves; 24 körülinek néz ki/remélem, hogy kinéz)



      A romok közül való kiszabadulása óta Mulbruk boldogan él a föld felett, és "normális" fiatal nőnek adja ki magát. Elképesztő történelemtudását felhasználva kincsvadász lett. Ő is nagyon divatos lett.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Akció
    Megjelenés dátuma: 2018-07-30
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a La-Mulana 2 termékhez

    Hasonló termékek