Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    La Porte des Fauconniers : Guerre Médiévale

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1493240

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Rövid bemutató


    A Falconers' Gate (FG) egy középkori akció-RPG, erős taktikai összetevővel.

    FG egy uchronia ; forgatókönyve a Történelem újraírása, akárcsak a múlt néhány módosításával.

    A játék a 11. századi középkori Normandia kitalált változatában játszódik.

    Kulcselemek:

    • Fedezze fel a középkori Normandiát
    • Toborozd és vezesd a saját hadseregedet egy epikus többjátékos csatában
    • Tedd testre hősödet és csapataidat az illetéktől az elit postai csapatokig
    • Élvezze a lassú tempójú játékmenetet, amely a taktikára és a manőverre összpontosít.

    Részletes bemutatás


    1066. október 14.: Uchronia a fellegekben

    Hódító Vilmos az angolszászok elleni harcra készül a híres hastingsi csatában. Ha nyer, Anglia jelentős része az övé lesz.

    A Csatorna másik oldalán, Normandia hercegségének szívében egy üstökös csíkozza az éjszakai eget, nem sokkal azelőtt, hogy lezuhanna L'Aigle falura.

    Ennek az égitestnek a Szent Márton-templomra esése olyan események sorozatát indítja el, amelyek felborítják az általunk ismert történelem menetét, és szörnyű hatalmi harcot indítanak el a „Sólyomkapu” irányításáért.

    Te, az Üstökös Kiválasztottja, Sólymász vagy a társaságod élén, akit egy olyan háború gyötör, amely elpusztítja a régiót.

    A történelem vagy a változás oldalán állsz?

    Történelem vs. Fantázia

    A fantasy fokozatosan kerül bevezetésre, és nem lesz az egész játékban, akárcsak a Game of Thrones univerzumában. A fantáziát különösen arra fogják használni, hogy integrálják és racionalizálják bizonyos kényelmi eszközöket a játékosok számára, mint például a stratégiai nézet vagy akár a TPV (Third-Person View).

    Harci mechanika


    Irányított kerítés

    Az FG irányított kombó alapú harcrendszert használ a játékos számára. Ha egy irányba támadsz, oldaltámadást indít, és 3 változata. Bármikor megváltoztathatja a támadás oldalát.

    A névhez méltó páncél

    Az FG-ben használt páncéldarabok nemcsak az esetleges sérüléseket csökkentik; ha elég vastagok, akkor teljesen blokkolják az ellenséges csapásokat.

    A játék tartalmaz egy sebzési rendszert is, amely különféle ütéseken alapul: vágás, tompa erő és átszúrás, amelyek mindegyike különböző tulajdonságokkal rendelkezik, attól függően, hogy milyen háromféle anyagot használ a védelemhez: szövet, steppelt, háló / lemezek.

    Egészség / Lelkiismeret / Stamina rendszer

    Az FG olyan egészségügyi rendszerrel rendelkezik, amely megpróbálja reprodukálni a páncél viselésének bonyolultságát a csatatéren hosszan tartó harcok során, anélkül, hogy túlzottan megzavarná a játék mechanikáját.

    Minden testrésznek megvan a maga hitboxa és saját egészségügyi pontjai. Egy kar elvesztése a megfelelő felszerelés használatába kerül. Mindaddig azonban, amíg a mellkasa és a feje sértetlen, mindig fel tud szállni, vagy folytathatja a harcot azzal, amit a másik kezében hord. Mármint ha még megvan a lábad!

    A te hadsereged


    Epikus csaták

    Az Écouves-erdőtől a Pays d'Auge síkságáig valósághű környezetben harcolhatsz ellenségeid ellen!

    Az FG elmerül a harcok százainak részvételével 1 vs 1 és 5 vs 5 között, és minden játékos 40-100 embert vezet egyszerre.

    Egységek

    A harcosok minden csoportja a saját katonai alakulatait használja.

    A játékban rengeteg egység található: lándzsás, lándzsás, kardember, fejszes, gerelymetsző, mindegyik sajátos képességével és formációjával érkezik.
    A lándzsások sajátos pajzsfalat alkothatnak, amikor a kardforgatók köréd gyűlnek, és követhetnek téged a csata közepén.
    Az íjászok és a gerelyhajtók valósághű ballisztikát használnak, nyilak ütik egymást az ellenséged felé vezető úton, és feltörik a nehéz páncélt.

    Hadsereg testreszabása

    Amint toboroz egy harci egységet, az idővel növekedni és fejlődni kezd (és attól függően, hogy milyen találkozásokban követnek téged). Az egységek természetben változnak, attól függően, hogy városban vagy faluban (vidéki vagy városi milícia) toboroznak-e, vagy attól, hogy közvetlenül vesz fel zsoldosokat.

    Legfeljebb 3, 20-47 fős harcosból álló csoportot toborozhatsz, hogy kialakítsd a 60-100 fős társaságodat az Ön számára legmegfelelőbb játékstílus szerint. Szabadon felszerelheti a társaságát homogén módon egy bizonyos fegyverfajtára szakosodott katonákkal, vagy alkothat sokoldalú, különféle fegyverekkel való harcban jártas harccsoportot.

    A lehetőségek végtelen tárháza

    Mind a 3 harci osztagodnak megvan a maga képességeinek és tapasztalatainak kombinációja. A készségfa tartalmazhat lineáris ágakat, amelyek hatalmas bónuszokat biztosítanak, de megkövetelik, hogy ragaszkodjon egy pontos útvonalhoz, vagy lehetővé teheti a különböző csomópontok közötti választást, amelyek hatásai eltérőek lehetnek az érdeklődés szerint, de szélesebb választékot kínálnak.

    Így számos lehetőségből profitálhatsz, amelyek szervezetlen és rakoncátlan parasztjaidat robusztus katonákká alakíthatják, akiket különféle pusztító harci technikákra képeztek ki.

    A gyalogosoktól a lovagokig

    Az FG harci egységei gyalogságba és lovasságba szerveződnek:

    • A lovasság elsősorban arra fog összpontosítani, hogy ellenállhatatlan lövedékeket tudjon indítani, miközben óvatosan kerüli el a földbe horgonyzó lándzsás falat.
    • A gyalogság puszta tömeggel, alakzatok használatával és módszeres haladással fogja megszállni a terepet.

    Az íjászok másképpen fognak működni, mint a klasszikus egységek. Miután feloldották és beszervezték, támogató egységként kísérnek el a csatában. Ön dönti el, mikor lője ki a nyilaikat „a térképen kívül”, vagy mikor kell megparancsolnia, hogy válasszon egy fix pozíciót, ahol a nyilaikat a földbe szúrhatják, hogy gyorsabban lőhessenek.

    Shields Up!

    A harci egységeidhez választható képességek a passzív képességektől (bónusz egészség, fokozott állóképesség…) és az aktív készségekig terjednek, amelyeket harc közben használhatsz.

    Például az egyik leggyakoribb képesség az FG-ben, hogy képes megtámadni az ellenséget (lassan vagy teljes sebességgel).

    De sok más képesség is létezik a játékban, eltérő hatással és hasznossággal.

    Más funkciók


    Innovatív taktikai felület

    A karaktered készségei főleg gyakorlatiak lesznek. A solymászok nem szuperhősök; annak ellenére, hogy határozottan erősebb leszel, mint egy átlagos katona, lehetetlen lesz egyedül hadsereget felvenned.

    A Falconer's View lesz a fő gyakorlati készséged. Egy pillanat alatt taktikai képet ad a csatatérről, lehetővé téve csapatai pozíciójának optimalizálását mindössze néhány kattintással.

    A készségek széles választékát kapod, az egyszerű terület bufftól vagy debufftól a speciális ütéskombinációkig.

    Hasonlóan az egységeidhez, a képességfád (amelyből az őrmestereidnek is hasonló változata van) döntő döntések meghozatalára késztet: egy szakképzettségre specializálódhatsz, vagy közülük többet felszabadíthatsz, a tulajdonságok széles skáláját javíthatod, vagy egyfajta buffban kitűnhetsz…

    -------------------------------------------------- ------------------------------
    Várjuk, hogy magunkkal vigyük a Falconers' Gate-n!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Stratégia Szerepjáték
    Életkor: 16+
    Megjelenés dátuma: 2021-11-12
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a La Porte des Fauconniers : Guerre Médiévale termékhez

    Hasonló termékek