Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 (Intel) Laptop Win 10 Pro fekete (20X4S5B200)

    Kategória: Notebook

    Cikkszám: 20X4S5B200

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Tulajdonságok:
    A ThinkPad L15 második generációja (15, Intel) a teljesítményt, a portokat és a teljesítményt egyesíti, hogy olyan vállalati laptop jöhessen létre, amely könnyedén kezeli az adatbevitelt, a pénzügyi feladatokat és a számviteli munkát, miközben egyebek mellett a videostreamelést vagy a prezentációkat is támogatja. A 11. generációs Intel® Core™ processzorokkal, opcionális NVIDIA® videokártyákkal és gyorsabb memóriával duzzadó eszköz azoknak a szakembereknek ideális választás, akiket a hatékony feladatvégzés éltet.
    Jobb teljesítmény
    A második generációs ThinkPad L15 laptop a teljesítmény erejével hasít végig a nagy igénybevétellel járó munkákon az akár 11. generációs Intel® Core™ i7 processzorokkal, akár 64 GB DDR4 (3200 MHz) memóriával és akár 2 TB HDD táreszközzel. Mindezt az opcionális diszkrét NVIDIA® MX450 videokártyával kombinálva olyan eszközt ad a kezébe, amely gond nélkül átáll a munkavégzésről a szórakozásra, majd vissza.
    Továbbfejlesztett hatékonyság
    Élvezze az időtakarékos funkciókat, amelyekkel perceket nyerhet a sűrű napokon. A második generációs ThinkPad L15 laptopon kínált Modern Standby üzemmód lehetővé teszi, hogy a rendszer a feléledése után pillanatok alatt csatlakozzon az internethez. Emellett az e-mailek és a válogatott alkalmazások szinkronizálva maradnak akkor is, amikor az eszköz alvó állapotban van, így feléledés után azonnali hatékonyságot biztosít.
    Gyors kapcsolatok
    A ThinkPad L15 (15” Intel) második generációjának köszönhetően még egyszerűbb a kapcsolattartás – akár más eszközökkel, akár az internet segítségével. A Thunderbolt™ 4 aljzat szupergyors adatátvitelt biztosít, a HDMI 2.0 porttal pedig kényelmesen lehet csatlakoztatni monitorokat. A sebes WiFi 6 technológiával gyorsan feljelentkezhet a zsúfolt nyilvános platformokra, miközben elkerüli az akadozás miatti időveszteséget és a pufferelést. Az opcionális 4G WWAN* segítségével pedig akkor is élvezheti a gyors és biztonságos hálózati hozzáférést és a megszakítások nélküli videostreamelést, amikor nincs a közelben wifi. * A WWAN-opció elérhetősége régiónként változik, és azt a vásárláskor kell konfigurálni; a működéséhez mobilszolgáltató szükséges.
    Hívási kényelem és finomhangolt hangzás
    Amikor hívásokat kell indítania, a második generációs a ThinkPad L15 háttérzajokat kiiktató kettős elrendezésű mikrofonokkal és a Dolby® Premium alkalmazással biztosít kifinomult hívásélményt. Ráadásul elég egyetlen gombnyomás, hogy az F9–F11 funkciógombokkal könnyedén felvegye, elindítsa vagy megszakítsa a konferenciahívásokat a laptopon. Élvezze az egyérintéses hívásokat, és egyszerűsítse a munkanapját.
    Beépített biztonsági megoldások
    A második generációs ThinkPad L15 laptop a megújult beépített ThinkShield biztonsági megoldáscsomaggal, valamint biometrikus biztonsági funkciókkal védi az adatait és az eszközét. Ezek közé tartozik például a match-on-chip ujjlenyomat-leolvasó és az adattitkosítást végző önálló megbízhatóplatform-modul (dTPM) is, amelyek megnehezítik a gép feltörését. Emellett adatvédelmi webkamerafedél biztosítja, hogy a kamera kikapcsolt állapotban maradjon, amikor ezt szeretné.
    Bármivel megbirkózik, amivel csak találkozhat
    A ThinkPad laptopokat 12 katonai szintű követelmény szerint teszteljük és több, mint 200 minőségellenőrzéssel biztosítjuk, hogy szélsőséges körülmények között is működjenek. A sarkvidéki vadontól a sivatagi homokviharokig, a zéró gravitációtól a kiömlött folyadékokig és leejtésig biztos lehet abban, hogy ezek a laptopok kibírják az élettel járó igénybevételt.
    Képernyő Méret 15.6"
    Processzor család Intel® Core™ i5 sorozat 11. generációs
    Memória méret 8 GB
    SSD kapacitás 0.256 TB[256 GB]
    SSD csatlakozó PCIe
    Szín fekete
    Képernyő Felbontás 1920 x 1080 (FHD)
    HDMI csatlakozó Van
    Video csatlakozó Thunderbolt 4 1db
    USB csatlakozók száma 3db
    USB csatlakozó típus USB-C 1db + USB 3.0 2db
    Processzor típus 1135G7
    Processzor órajel 2.4 GHz
    Processzor órajel turbó 4.2 GHz
    Memória típus DDR4
    Memória órajel 3200 MHz
    Grafikus vezérlő Gyártó Intel®
    Grafikus vezérlő Típus Intel Iris™ Xe Graphics
    Grafikus vezérlő Memória 0 GB
    Operációs rendszer Windows
    Operációs rendszer verzió Windows 10 Professional HUN/64bit
    Lokalizáció Magyar
    Billentyűzet megvilágítás Van
    Web kamera Beépített
    Bluetooth Van
    WLAN 802.11 a/b/g/n/ac/ax
    Felhasználási terület Üzleti
    Szélesség Maximális 366.5 mm
    Mélység Maximális 250 mm
    Magasság Maximális 21 mm
    Tömeg 1.98 kg
    Alap tulajdonságok
    Szín: fekete
    Kijelző
    Processzor
    Processzor gyártó: Intel
    Memória
    Videókártya
    Egyéb tulajdonságok
    Operációs rendszer: Windows 10 Pro
    Billentyűkiosztás: magyar
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 (Intel) Laptop Win 10 Pro fekete (20X4S5B200) termékhez

    Tisztelt Vásárlónk!

    Fizetésnél ingyenes adattörlő kódot biztosítunk Önnek, amelyet a "rendeléseim" menüpontból érhet el sikeres átvétel után: https://www.xupe.hu/fiok/rendelesek.
    Futárszolgálattól függően az átvétel visszaigazolása több időt is igénybe vehet.

    A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

    További információk
    a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
    https://nmhh.hu/veglegestorles

    Hasonló termékek