2021 Húsvét

Little Witch Academia: Chamber of Time

Bruttó ár:
13 035 Ft 14 800 Ft
Steam
Kosárba - Digitális kód

Leírás

Deríts fényt a Luna Nova Academy titkaira, és merülj el a japán Studio Trigger animációs stílusában pompázó varázslatos világban a Little Witch Academia: Chamber of Time segítségével. 

Csatlakozz Akkohoz és barátaihoz, hogy csapatot alkotva labirintusokat fedezzetek fel, valamint mágikus varázslatokat és boszorkányságot használjatok, hogy végül megleljétek a hét csodát, és megoldátok a titokzatos időeltolódás rejtélyét - az első PC-s Little Witch Academia játékban.

Higgy a varázslatban, és használd a barátság erejét ebben az akciódús, oldalnézetes-, szerep- és verekedős-játék keverékben. 

Élvezd kedvenc szereplőidet három dimenzióban, és légy az anime részese, amelyben Akko a varázskulcs keresése során felfedezi Luna Nova titkait. 

A könnyen elsajátítható és ismerős játékmenet révén ez a tökéletes első Little Witch Academia játék.

Főbb jellemzők:

  • A Studio Trigger stílusában készült animációk – Pillants be a Little Witch Academia világába a világhírű Studio Trigger által ihletett animációkkal, 3D-s hátterekkel és szereplőkkel
  • Egyszerű és szórakoztató játékmenet – A szerepjáték elemek és az oldalnézetes akciók lehetővé teszik a rajongók számára, hogy szintet lépjenek karaktereikkel, és tárgyakat szerezve még hatalmasabbá váljanak, miközben felfedezik a Luna Nova Academy kampuszát és rejtvényeket oldanak meg
  • Légy az anime részese – Éld újra az ismerős történetet, és légy Akko és barátai varázslatos életének részese. Egy szívet melengető, vicces és aranyos történet - igazi családi szórakozás - vár rád.

Paraméterek

Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Megjelenés dátuma: 2018-05-15
Típus: Játék
Kiadó: BANDAI NAMCO Entertainment
Kiszerelés: Digitális
Platform: Steam
Életkor: 7+

Értékelések (0)

Még nem érkezett értékelés

Hasonló termékek

Megtekintett termékek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj a legújabb termékekről és kedvezményekről!