Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Mad Hunting Simulator VR

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 988340

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 970 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Mad Hunting Simulator VR - kezdjen vadászni a VR legmenőbb és legvalóságosabb vadászszimulátorában. A természet valódi nyitott világa veszi körül, számos állat, a hatalmas bölényektől a kis nyuszikig és sok madárraj. A játékteret sok ezer hektárnyi nyitott világ képviseli. Kezdje el a vadászatot a forradalmi VR technológiával, hogy élvezze a játékmenetet, sok hónapot töltött a játék létrehozásával, tesztelésével és adaptálásával.
    A MAD HUNTING ideális azok számára, akik a vadonban szeretnének vadászni, figyelembe venni a vadon élő állatok szokásait, érezni az időjárási viszonyok hatását a lövöldözés ballisztikájára, a természetes akusztikus hatásokra. Az egész játékmenet célja, hogy 100%-ban igazi vadásznak érezze magát.

    Főbb jellemzők

    • Következő generációs vadászszimulátor. Minden apróság és finomság ki lett dolgozva: az állatok egyedi és valósághű viselkedése; a forgatás során figyelembe kell venni az időjárási viszonyokat, a természetes hangzást. Ébredjen vadászösztöneidben, és teljesen elmerüljön a játékmenetben.

    • Nagy nyitott világ. A terep hatalmas területe különböző típusú ültetvényekkel, széles mezőkkel, szakadékokkal. Keresse az állatok kitaposott nyomait a megfigyelési és támogatási pontokon keresztül.
    • Legújabb technológiák. A legmagasabb szint a legújabb Unity motort használó játékok fejlesztésében.
    - Erőteljes lőszer. Minden ízlésnek megfelelő puskákat, pisztolyokat, számszeríjakat fogadjon el. Fejleszd a mesterlövész képességeidet puskákkal, vagy dolgozz ki egy hirtelen közelharci taktikát egy grizzly medvével. Kezdőknek egy jól kidolgozott optikai rendszer segít.
    • Fejleszti a vadász képességeit. Tanulmányozza potenciális zsákmányának szokásait, kezdje el figyelni a ráncos füvet, a környező természet hangjait, fedezze fel az egyes állatok jellegzetes szokásait és mozgási mintáit.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Akció Szimuláció
    Megjelenés dátuma: 2018-12-30
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Mad Hunting Simulator VR termékhez

    Hasonló termékek