Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Mercusys MR80X AX1800 Dual-Band WiFi 6 router

    Kategória: Router

    Cikkszám: MR80X

    • 26 050 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Gigabites WiFi kapcsolat, mindig naprakész

    A 160 MHz-es csatornákkal megduplázza a sávszélességet, az MR80X feloldja az előző csatornaszélesség korlátait, és új szintű sebességet biztosít eszközeinek. Az akár 3 Gbps sebességű WiFi 6 révén percek alatt fejezze be a nagy fájlok letöltését, és élvezze a lenyűgöző 4K streamelést késés nélkül.


    Csatlakoztasson négyszer több eszközt, mindet egyszerre

    A több eszközön való streamelés vagy játék több szórakozást kínál a teljesítmény csökkenése nélkül. Az MR80X támogatja az OFDMA-t és a MU-MIMO1-et, hogy bekapcsolja a WiFi-t azáltal, hogy egyszerre több kliens is továbbíthat. Ez 4-szer nagyobb hálózati kapacitást és hatékonyságot biztosít sűrű forgalmú környezetben.


    Csökkentse a szomszédok Wi-Fi által okozott interferenciát

    A közeli vezeték nélküli hálózatokból származó interferencia problémákat okozhat a jelben, különösen, ha lakásban vagy szomszédai közelében él. Az MR80X támogatja a BSS színezést a különböző hozzáférési pontoktól származó adatkeretek megjelölésére. Ez segít minimalizálni a szomszédok által okozott interferenciát az átvitel hatékonyságának javítása érdekében.


    Környezetbarát energiatakarékosság

    A cél ébresztési idő csökkenti a mobil- és IoT-eszközök energiafogyasztását az adatátvitel során, így meghosszabbítja az eszközök akkumulátorának élettartamát.


    További célzott jelek, amelyek áthatolnak a falakon

    Négy külső, nagy nyereségű, integrált jelerősítővel felvértezett antenna erős WiFi jeleket biztosít, amelyek messzebbre is eljutnak. A Beamforming észleli a csatlakoztatott eszközöket, és rájuk koncentrálja a vezeték nélküli jelerősséget, így a kapcsolatok stabilabbak.


    A legújabb WPA3 védi személyes hálózatát

    A legújabb biztonsági szabvány, a WPA3 továbbfejlesztett, átfogó WiFi védelmet kínál, hogy megvédje eszközeit és személyes adatait a támadásokkal szemben.


    Smart Connect

    Automatikusan hozzárendeli az eszközöket a legjobb sávhoz. A Smart Connect lehetővé teszi, hogy az MR80X mindegyik vezeték nélküli sávja ugyanazokat a vezeték nélküli beállításokat használja. Az MR80X kiegyensúlyozza a hálózati igényeket, és eszközeit a legjobb jellel és sebességgel rendelkező sávhoz rendeli. Ezáltal eszközei mindig optimálisan működnek, amikor sétál otthonában.


    Az erős Qualcomm chipkészlet minimalizálja a pufferelést és a késést

    A 64 bites kétmagos CPU-t és egy fejlett, 12 szálas programozható hálózati processzort egyesítő, magasan integrált Qualcomm WiFi 6 cipkészlettel működő MR80X stabil kapcsolatot tesz lehetővé akár 256 eszköz számára. Hálózata mostantól hatalmas adatátviteli sebességet képes kezelni, így számos sávszélesség-igényes feladat, hogy egyidejűleg zökkenőmentesen fusson.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Mercusys MR80X AX1800 Dual-Band WiFi 6 router termékhez

    Hasonló termékek