Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Microsoft Office Home and Business 2021 PC/MAC - Költöztethető

    Kategória: Irodai programok

    Cikkszám: T5D-03530

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Termékkulcs

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Kompatibilis a Windows 11, a Windows 10 és a macOS rendszerrel

    A szoftvert IDE kattintva tudja letölteni

    A szoftvert egyszerre egy eszközön tudja használni viszont átruházható másik eszközre valamint korlátlanul újratelepíthető.

     

    Ez a szoftver magában foglalja az összes olyan erőteljes alkalmazást amelyeket használ (Word, Excel, PowerPoint és Outlook) ráadásul új külsővel. A modern intuitív megjelenés, az új időtakarékos funkciók és a beépített együttműködési eszközök segítenek elérni a legjobb eredményeket mind otthon, mind az iskolában (megjegyzés: a program nem használható kereskedelmi célokra).



    Az Office 2021 Home and Business csomag magába foglalja:

               

             

    • Word 2021 – A sima szövegeket modern megjelenésű és jól strukturált dokumentumokká alakíthatja, képeket, grafikonokat vagy linkeket adhat hozzá, és kihasználhatja az alkalmazás funkcióinak széles skáláját. Újonnan szerkesztheti a PDF dokumentumokat, élvezheti a speciális helyesírás-ellenőrzést, vagy beillesztheti az online videókat a dokumentumaiba.

             

    • Excel 2021 – Tartsa nyomon a pénzügyeit, hozzon létre grafikonokat, statisztikákat, vagy egyszerűen készítsen elrendezett listákat számtalan tétellel. Az Excel segít összegyűjteni, elemezni és rendezni az adatait, miközben professzionális és vonzó formát nyújt. Ráadásul az új "Mondd nekem" keresőmező azt javasolja, hogy milyen funkciót használjon az írása alapján.

             

    • Powerpoint 2021 – Hatékony megoldás gyönyörű és lenyűgöző diavetítés prezentációk létrehozásához bármilyen alkalomra (legyen az iskolai projekt bemutató vagy a "séta az emlékek útján" a legjobb barátod esküvőjére). Számos szövegszerkesztési lehetőség mellett képeket, videókat, weboldalakat vagy zenéket is hozzáadhat, hogy egy teljesen új szintre helyezze a bemutatót!

             

    • Outlook 2021 – A Microsoft Outlook lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a postaláda átláthatósága érdekében mappastruktúrákat hozzanak létre, továbbá lehetőséget biztosít feladatlisták készítésére, címjegyzékek kezelésére és a határidők naptárban történő rögzítésére is.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Windows macOS
    Szoftvercsalád: Microsoft Office Home and Business
    Költöztethető: Igen
    Aktiválási mód: Online aktiválás
    Tulajdonságok: Prezentáció készítő Táblázatkezelő Levelezőprogram Szövegszerkesztő
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Microsoft Office Home and Business 2021 PC/MAC - Költöztethető termékhez

    Hasonló termékek