Microsoft Project Professional 2019

Cikkszám: H30-05756
Garancia: 1 hónap
Bruttó ár:
13 900 Ft 134 200 Ft
Kosárba - Digitális kód

Leírás

Nem kompatibilis az Apple és az Office 365 eszközökkel.

 

A Microsoft Project 2019 Professional a projektmenedzsment és a hatékonyság következő szintjére vezet. Bármi legyen is a vállalkozás mérete, nincs jobb módja annak kezelésére, mint a Microsoft Project 2019

 

Intelligens beállítás

Gyors indítás

Az Első lépések képernyő bemutatja az alapvető lehetőségeket, például a feladatok összekapcsolását és az idővonal létrehozását.

A kategóriában legjobb sablonok

Használja a sok előre elkészített sablont a Project Professional-en belül és az Office.com-on, hogy hozzáférjen a kategóriájában legjobb projekttervekhez.

Intuitív keresés

Használja a Tell Me keresősávot - amely a legtöbb Office-termékhez tartozik - gyorsan megtalálja a Project hasznos funkcióit, így hatékonyabban tud dolgozni.

 

Hatékony ütemezés

Ismerős diagramok

A professzionális projektmenedzserek számára készült Project Professional ismerős eszközöket kínál, például a Gantt-diagramokat, amelyek segítségével könnyedén elkészítheti az ütemezéseket és csökkentheti a képzési időt.

Több idővonal

A beépített több idősor segít az összetett ütemtervek vizuális megjelenítésében és a projekt minden aspektusának megértésében. Könnyen megoszthatja az idővonalakat olyan ismert Office-eszközökkel, mint a PowerPoint.

Intuitív alapok

Az alapvonalakkal segítheti a döntéshozókat a tényleges előrehaladás nyomon követésében és összehasonlításában az eredeti projekttervvel.

 

Paraméterek*

*A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Értékelések (0)

Még nem érkezett értékelés

Hasonló termékek

Megtekintett termékek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj a legújabb termékekről és kedvezményekről!