Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Mushroom Men: Truffle Trouble

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 222180

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 790 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +350 Ft
  • Elérhető: Utolsó darab ezen az áron
  Megosztás

  Top termékek

  Március 10-től elérhető a Steamen – Mushroom Men: Truffle Trouble

  A Mushroom Men: Truffle Trouble március 10-én lesz elérhető a Steamen!

  A Truffle Trouble egy egyedülálló játék Pax-szal, a Gombamenők hősével, amely a klasszikus platformjátékot ötvözi a fantáziadús rejtvényfejtéssel, miközben tárgyakat kell mozgatnod, halmoznod és használnod kell, hogy új utakat hozz létre, amelyeken ugrálhatsz és kapaszkodhatsz, mindezt a kimerült Truffle mellett. A hercegnő egyre közelebb kerül.


  A Játékról

  A Mushroom Men: Truffle Trouble egy egyedülálló platformjáték Paxszal, a Mushroom Men hősével.

  Pax egy szörnyű rémálom csapdájába esik. Te irányítod Paxot, miközben az elragadtatott Szarvasgomba-hercegnő üldözi, a klasszikus platformjátékot ötvözi a fantáziadús rejtvényfejtéssel, miközben mozgatnod kell, egymásra kell raknod és tárgyakat kell használnod, hogy új utakat hozz létre az ugráshoz és mászáshoz, miközben a Szarvasgomba-hercegnő egyre közelebb kerül. .

  Az álomnak, még ha rémálom is, megvannak a maga előnyei. Pax különböző formákká változhat, hogy segítsen neki tárgyalni a világról, mindegyiknek megvan a maga különálló és erőteljes képessége. Használhatja az űrlapokat függőleges falakon való átkelésre, láthatatlanná válásra, vagy akár hatalmas szakadékokon való átrepülésre, de a kulcs a megfelelő időben történő felhasználásuk.

  A Mushroom Men: Truffle Trouble különleges játékmenetével magával ragad, majd gyönyörű világával, furcsa humorával és Pax szupererős formáival leköti a figyelmét.

  • Platforming – Pax tud futni, ugrani, mászni, a párkányokhoz kapaszkodni, tárgyakat lökdösni, húzni és megragadni, valamint speciális Forma képességeit használhatja az akadályok leküzdésére.
  • Rejtvények – Pax képes manipulálni a környezetét azáltal, hogy egymásra rakja vagy mozgatja a világban lévő tárgyakat, lehetővé téve, hogy kreatívan felhasználhasd a környezet egyes részeit, hogy új utakat hozz létre a továbblépéshez.
  • The Chase – Ahogy haladsz a pályákon, időkényszer nehezedik rád: a Szarvasgomba-hercegnő utánad van, és folyamatosan töri át magát a pályán. Meg kell találnod a módját, hogy előrébb tarts, növelve az előnyödet annyira, hogy legyen időd átgondolni a trükkös részeket. Még a legalapvetőbb szintszakaszok is kritikussá válnak, amikor a vezető pozíció növelésére törekszik.
  • Ellenségek – A szinteken szétszórva vannak olyan ellenfelek, akiket el akarsz kerülni vagy el akarsz pusztítani. Minden ellenfél különböző képességekkel rendelkezik. Vannak, akik kis területen mozognak, mások repülnek, és hatótávolságról támadnak rád. Vagy el kell kerülni őket és a támadásaikat, vagy rájuk kell szállni, hogy elpusztítsuk őket.
  • Forms – A Truffle Trouble öt új Formát tartalmaz, amelyekké Pax mutálódhat, és mindegyiknek megvan a maga sajátos képességei és mozgási képességei.
   • Ghost Pax, aki láthatatlan az ellenség és a hercegnő számára.
   • Moly Pax, aki tud repülni.
   • Spider Pax, aki tud járni a falakon és a mennyezeten.
   • Vakond Pax, aki erős karmaival tud átjutni a földön.
   • Super Pax, aki gyorsabban és magasabbra tud futni és ugrani, mint a vonatok és a magas épületek.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Akció
  Megjelenés dátuma: 2015-03-10
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Mushroom Men: Truffle Trouble termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek