Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    NORCO

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1221250

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 1 735 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Zümmögés


    A Játékról



    A NORCO egy déli gótikus point & click narratív kaland, amely elmeríti a játékost az eltorzult Dél-Louisiana süllyedő külvárosaiban és zöldellő ipari mocsaraiban. A bátyád, Blake eltűnt anyád halála után. Annak reményében, hogy megtalálja, egy szökésben lévő biztonsági androidot kell követnie New Orleans külvárosának finomítóin, bevásárlóközpontjain és vízelvezető árkaikon keresztül.

    Merüljön el egy szürreális és félelmetes Dél-Louisianában




    A NORCO festői és filmes pixelművészete az eltűnő mocsarak, labirintusszerű olajfinomítók és más tájak mindennapi sci-fi világába vonzza a játékost, amelyet Norco, Louisiana és Nagy-New Orleans más részei ihlettek. Merüljön el az fmAura gazdag terepfelvételei és hangtervezése, valamint a Gewgawly I egy hajtós, posztindusztriális elektronikus kotta.

    Fejts meg egy rejtélyt a múlt által kísért és a jövő által fenyegetett világban




    Ami az eltűnt bátyja egyszerű keresésével kezdődik, az gyorsan egy többgenerációs rejtélysé válik. Az üdvösség, az emlékezet, a technológia és a természet közötti vonalak egy egyedülállóan lenyűgöző, szemlélődő narratívává folynak össze, amely a déli irodalomban, a pulp fictionben és a klasszikus és kortárs point & click kalandjátékokban gyökerezik.

    Fedezzen fel élesen megrajzolt karakterekkel, mély gyökerekkel, gazdag háttértörténettel és összetett motívumokkal




    A kaotikus bayou kalóz, a bárszékes magándetektív, a megszökött biztonsági android és a kitömött gyerekkori majom mind segítséget nyújtanak az erodáló és bizonytalan világban. Rejtvényeket fejtsen meg, küzdje meg magát a vállalati biztonsági gazemberek mellett, és szivárogjon be egy New Orleans külvárosában található, elhagyatott bevásárlóközpontban guggoló influencer-kultuszba.

    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie
    Megjelenés dátuma: 2022-03-24
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a NORCO termékhez

    Hasonló termékek