Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Orbital Bullet

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1167680

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 910 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    KÍVÁNSÁGLISTA Lacuna – Egy sci-fi noir kaland

    https://store.steampowered.com/app/1364100/Lacuna__A_SciFi_Noir_Adventure/


    A Játékról


    A Save the World Edition tartalmazza az Orbital Bullet -t és a játék hivatalos, virágzó filmzenéjét. Ezenkívül az Assemble Entertainment a kiadás bevételének 10%-át az Ocean Cleanup non-profit szervezetnek adományozza, amely fejlett technológiákat fejleszt az óceánok műanyagtól való megszabadítására . Ez a legjobb megoldás mindazok számára, akik szeretnék még jobban támogatni az Orbital Bullet fejlesztőjének munkáját, és egyúttal valami jót is tenni.

    MEGÖL. MEGHAL. MÓDOSÍT.


    Az Orbital Bullet egy gyors tempójú, 360°-os akcióplatform, rogue-lite elemekkel , ahol minden akció körkörös mintázatban zajlik. Küzdj át magad a különféle eljárási bolygókon, és használj testmódosításokat, alkotásokat, fejlesztéseket és nehézfegyvereket.

    TRIGGERFINGER NYALJA A JÓ ROGUE-LITE AKCIÓT

    360°-os keményen forgatott lövöldözés : A lövedékek 360°-os mintázatban haladnak át, ami új, páratlan lövöldözési érzést tesz lehetővé.

    „Csak még egy futás” : Eljárásszerűen generált bolygók, rosszindulatú ellenségek, rosszindulatú főnökök, változatos fegyverzet és játékváltoztató fejlesztések garantálják az addiktív játékmenetet .

    Készítsd el a legkielégítőbb hosszú hatótávolságú hajlított orvlövészeket , amelyeket valaha csináltál, vagy robbantsd fel és aprítsd fel ellenségeidet egy töltéssel a hipersöréteddel. Vagy inkább rakétavető srác vagy?

    Gyors tempójú, könyörtelen pixelstílusú akció: minden halálozás végleges, de legyünk őszinték, a haldoklás a szórakozás része .

    A HALÁL MEGÁLLAPÍTÓ PROGRESSZIÓS RENDSZER

    Szívni a játékot? Ne aggódj, mi gondoskodunk róla! Minden egyes haláleset után nanobájtokat költhet , hogy állandó fejlesztéseket és készségeket szerezzen.

    Mit szólna egy nagyobb Medi-Backback- hez vagy extra Shieldhez , hogy egy kicsit tovább tartson?

    Vagy aktiválja a Combo System -et, hogy rendkívüli mértékben növelje a játék ütemét, és bizonyos szorzókat kapjon a valutaesésekhez és az EXP-hez.

    Nem tetszik a kezdő fegyvered? Nyisson ki egy új , erősebbet rögtön az elején, és álljon bosszút.

    KORLÁTALAN FRAG-TASTIC ÚJRAJÁTSZHATÓSÁG

    Készítse el saját egyéni készségfáját dinamikus készségfáinkkal ! Hozz okos döntéseket a képességek fejlesztése érdekében, és új erőcsúcsokat érj el, miközben a fa minden alkalommal változik, amikor játszol.

    – Fegyverekre van szükségünk, sok fegyverre. Nyisd meg, találj vagy vásárolj több mint 20 különböző fegyvert , fegyverfrissítést és különféle teljesítménynövelő jutalmakat , amelyek megváltoztatják a játékmódot.

    Nyiss meg négy különböző osztályt , amelyek közül választhatsz, mint például a toronyhordozó mérnök vagy a tűzzel fűtött Hellion, mindegyik más-más képességfával.

    Ön az a típusú ember, aki élvezi a jó öreg fájdalmat? Jó, mert van egy sorozatrendszerünk , amely jelentősen megnehezíti a játékot (néhány egyéb meglepetéssel együtt) minden egyes befejezett futással, amíg a sorozatod véget nem ér. Ne aggódj, bőven lesz lehetőséged meghalni.


    FEJFABÁTÓ HANGSZÁM

    Az Orbital Bullet egy dübörgő elektronikus hangsávot tartalmaz, amelyet Niilo Takalainen és Juha Korpelainen szereztek. Ha sokat halsz, legalább hallgathatsz néhány fülbemászó dallamot.

    KEMÉNYEBB. JOBB. GYORSABBAN. LÖVŐIER. CSATLAKOZZ KÖZÖSSÉGÜNKHEZ MOST!

    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Akció
    Megjelenés dátuma: 2021-04-22
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Orbital Bullet termékhez

    Hasonló termékek