Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Pen Drive 64GB Quazar i-Storer iPhone, iPad eszközökhöz fekete (QZR-IS64-BL)

    Kategória: Pendrive

    Cikkszám: QZR-IS64-BL

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Tulajdonságok:

    Quazar i-Storer
    iPhone vagy iPad tulajdonosként pontosan tudod, hogy több szempontból a világ legjobb készülékét használhatod. Csakhogy ezért jó néhány kompromisszumot is meg kell kötnöd, ami a képek mentését, másolását, vagy éppen az internet kapcsolat nélküli zenehallgatást illeti.

    Ennek most végleg véget vethetsz! A Quazar saját fejlesztésű i-Storer készüléke, a kompromisszummentes, minőségi iPhone használatot garantálja neked!

    Közvetlen adatmentés gyorsan, egyszerűen és biztonságosan
    Az i-Storer lehetővé teszi számodra a könnyű és gyors közvetlen adatmentést az iPhone, iPad, vagy iTouch készülékedről, internet kapcsolat, vagy hálózati csatlakozás nélkül. A termék dobozán és a használati útmutatón található QR kód segítségével egyszerűen töltsd le az App Store-ból az alkalmazást, és csatlakoztasd az i-Storert a készülékedhez.

    Az applikáció angol nyelven fut és a kezelése rendkívül könnyű, ikonos rendszerű, így nyelvtudást sem igényel. Csatlakoztatás után a rendszer felismeri az i-Storert és már el is kezdheted a mentést. Az alkalmazás kategóriákba sorolja a képeket, zenéket, videókat és az egyéb adatokat is, így könnyedén elérheted őket.

    Ha nem szeretnéd, hogy az adatokat mások is megnyithassák, az sem gond! Az applikáció ellátható ujjlenyomat védelemmel vagy jelkóddal is, így minden adatodat teljes biztonságban tudhatod az i-Storereden.

    Okos pendrive 3 féle csatlakozóval
    Az i-Storerrel nem csak menteni tudod a file-jaidat, de a lementett adatokat fel is rakhatod lightning csatlakozóval rendelkező készülékről PC-re, vagy microUSB csatlakozós (Android/Windows) készülékekre is.


    Tárkapacitás 64 GB
    USB-A 3.0 igen
    micro USB igen
    Lightning igen
    Anyaga Fém
    Szín fekete
    Egyéb tulajdonságok
    Kapacitás: 64 GB
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Pen Drive 64GB Quazar i-Storer iPhone, iPad eszközökhöz fekete (QZR-IS64-BL) termékhez

    Tisztelt Vásárlónk!

    Fizetésnél ingyenes adattörlő kódot biztosítunk Önnek, amelyet a "rendeléseim" menüpontból érhet el sikeres átvétel után: https://www.xupe.hu/fiok/rendelesek.
    Futárszolgálattól függően az átvétel visszaigazolása több időt is igénybe vehet.

    A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

    További információk
    a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
    https://nmhh.hu/veglegestorles

    Hasonló termékek