Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    PetKit Air MagiCube intelligens légtisztító

    Kategória: Légtisztítók

    Cikkszám: Air MagiCube

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    A PetKit Air Magicube egy intelligens szagelnyelő, amely tökéletes a háziállat-tulajdonosok otthonába. Hatékonyan megszünteti a szagokat, a vírusokat vagy a formaldehidet. Kis mérete ellenére akár 30m2-es területeken is hatékony. A LED kijelző és a PetKit alkalmazással való párosítás lehetősége mesésen egyszerűvé teszi a használatát.

    Vigyázzon az egészségére
    A Magicube kiválóan elbánik mindenféle káros anyaggal. Felszívja a szagokat és lebontja azok részecskéit, miközben megakadályozza a baktériumok elszaporodását. Kiderült, hogy rendkívül hatékony a H1N1 vírus ellen - 99,9%-os pontossággal semlegesíti azt. Megsemmisíti többek között a Staphylococcus aureust és az Escherichia colit is. A PetKit légtisztító használatával gondoskodik otthona levegőminőségéről és egészségéről.

    Megbízható tisztító utántöltő
    A PetKitnél kifejlesztett koncentrált utántöltő többek között a hatékony légtisztításért felelős. A mellékelt zacskóba 300ml fér belőle, ami vízzel való összekeverés után kb. 2 hónapos használatra elegendő. Professzionális és biztonságos - aktív aminosavak segítségével lebontja a levegőben lévő káros anyagokat.

    Akár 4 üzemmódban is használható
    A Magicube 4 üzemmódban képes működni, amelyek különböző helyzetekben jól működnek. Éjszaka aktiválja a csendes üzemmódot, hogy nyugodt alvást élvezhessen. A normál üzemmódot használhatja mindennapi használatra, az erőteljes üzemmód pedig segít a rendkívül szennyezett levegő minőségének javításában. Automatikus üzemmódban a készülék automatikusan a környezeti hőmérséklethez és páratartalomhoz igazítja teljesítményét.

    Az alkalmazással többet is tehet
    Adja hozzá a Magicube-ot a PetKit alkalmazáshoz, hogy hozzáférjen további funkciókhoz és beállításokhoz. Segítségével távolról is vezérelheti a víztisztítót - például akkor is futtathatja, amikor éppen dolgozik. Lehetősége van arra is, hogy tisztítási ütemterveket hozzon létre számára, beállítsa a paramétereit, és módokat váltson.

    Könnyen használható
    A víztisztító könnyen olvasható LED-képernyővel van felszerelve, amely többek között az utántöltés cseréjére vonatkozó emlékeztetőket is megjeleníti. Az intuitív gombok segítségével kényelmesen kezelheti a készüléket - segítségükkel például megváltoztathatja a működési módot vagy elzárhatja a készüléket a gyermekek elől. A kijelző fényereje a PetKit alkalmazásból állítható.

    Felhasználóbarát
    A készüléket úgy tervezték, hogy hatékonyságával lenyűgözzön, miközben kényelmet biztosít. Rendkívül csendes - éjszakai üzemmódban a hangereje körülbelül 31 dB. Az abszorber ráadásul energiatakarékos, így nem kell aggódnia, hogy az áramszámla túl magas lesz. Hajelnyelő, kétrétegű hálós szűrővel is fel van szerelve, amelynek elemei moshatók.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a PetKit Air MagiCube intelligens légtisztító termékhez

    Hasonló termékek